25 / 04 / 2024

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Firma: Cathay İnşaat

Proje: Sone İstanbul

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay Sone İstanbul projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayı içerisinde başlıyor. İşte projenin detayları...




İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece Basın Ekspres bölgesinde inşa ediliyor olan  Sone İstanbul  projesi Cathay Group tarafından hayata geçiriliyor. Sone İstanbul projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari alanlar olacak.


Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Sone İstanbul Küçükçekmece projesi eski Elektrikçiler Sitesi arsasında, 35 bin 265 metrekare alanda inşa edilecek. Sone İstanbul'un inşaatı Kasım ayı içerisinde başlıyor.


Sone İstanbul Küçükçekmece'de dairelerin metrekare fiyatı 5 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. Sone İstanbul projesinde minimum fiyat 310 bin TL'den başlıyor.


Küçükçekmece Sone İstanbul'da 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Projede konutların büyüklükleri 50 metrekare ile 147 metrekare arasında değişiyor. Sone İstanbul Küçükçekmece teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlendi.


Projede spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, cafe-restoran gibi olanaklar bulunuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası 0212 244 54 54'ü arayarak, projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz.


Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!


Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön