18 / 04 / 2024

Küçükdağ Emlak'tan İzmir Torbalı'ya yeni projeler!

Küçükdağ Emlak'tan İzmir Torbalı'ya yeni projeler!

İzmir'de faaliyet gösteren Küçükdağ Emlak, bölgeye yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Torbalı'yı modernleştirmeyi hedefleyen Küçükdağ Emlak, 3. şantiyesi ile yeni projesine başladı.



İzmir Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan eski binanın yıkım çalışmalarına başlayarak, inşaat çalışmalarına yeni bir şantiye daha kazandıran Küçükdağ Emlak, 6 katlı bir apartman projesini devreye soktu. Hem emlak hem de inşaat piyasasında büyük girişimlere imza atan Küçükdağ emlak ilçeye kazandırdığı ve kazandıracağı yeni binalar ile Torbalı'yı modernleştirecek. Küçükdağ Emlak'in sahibi Tuncay Küçükdağ "Daha önce 2 tane devam eden şantiyelerimize bir yenisini daha ekledik. 3. şantiyemiz ile yeni bir çalışmaya başladık ilçenin önemli bir noktasında çalışıyoruz. İşimizin ne kadar zorlu bir süreci olsa da biz durumdan memnunuz. Görevimizi en iyi şekilde yapıp ilçe halkına güzel ve yeni daireler kazandıracağız" ifadelerini kullandı. 


"HEDEF BÜYÜK YATIRIMLAR" 

Yapmış oldukları hizmete inşaat sektörünü de sonradan ekledikten sonra hem üretimini hem emlak satışının sürdüren Küçükdağ Emlak, gelecekte daha büyük yatırımlara imza atmayı hedefliyor. Tuncay Küçükdağ, "Gün geçtikçe büyüyen emlak piyasası içerisinde zamanla çok dalgalanma yaşanıyor. Biz Torbalı gibi canlı bir piyasada bu işi sürdürüyoruz. 5 kişilik personelim ve ben daima profesyonel hizmet misyonumuzla işimizi yapıyoruz. İlçe halkının emlak sektöründe ki ihtiyacını karşılayarak onlara en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.



Torbalı Ege Gazetesi


Geri Dön