23 / 04 / 2024

Küçükkuyu Port iletişim!

Küçükkuyu Port iletişim!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Küçükkuyu Port

Küçükkuyu Port iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Küçükkuyu Port projesi Çanakkale Ayvacık' ta inşa ediliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 275 bin TL' den başlıyor...




Küçükkuyu Port projesi  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  ortaklığı ile Ayvacık- Çanakkale'de hayata geçiriliyor.  Küçükkuyu Port  iletişim bilgilerini haberimizde paylaşacağız.


Edremit Küçükkuyu Port projesi lokasyon olarak Adatepe Köyü, Beybağlar Mevkii, Akgün Albayrak Cad. No: 62 Küçükkuyu, Ayvacık- Çanakkale adresinde konumlandırılıyor. 


Küçükkuyu Port iletişim!


3 katlı 17 blok olarak inşa edilen Edremit Küçükkuyu Port 'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Küçükkuyu Port'ta  204 adet daire


Edremit Küçükkuyu Port projesinde satış süreci banka kredisine uygun olarak devam ediyor. Edremit Küçükkuyu Port ödemeleri banka kredisi ile yapılabildiği gibi ayrıca firma kapsamında sağlanan vade imkanı ile de gerçekleştirilebiliyor.


Edremit Küçükkuyu Port projesinde çocuk oyun alanları, beach bar, güvenlik, yüzme havuzu, spor salonu ve snack bar yer alıyor.


Edremit Küçükkuyu Port fiyat listesi!


2 oda 1 salon tipindeki daireler 275 bin TL'den, 

3 oda 1 salon tipindeki daireler 379 bin TL'den,

4 oda 1 salon tipindeki daireler 399 bin TL'den başlıyor.


Küçükkuyu Port iletişim!

Telefon: 0286 752 68 68 


Küçükkuyu Port iletişim!

Web Adresi: www.kucukkuyuport.com


Nagihan AKDAŞ



projeye sor



Geri Dön