24 / 04 / 2024

Kudret International Hospital Maltepe'de hizmete girdi!

Kudret International Hospital Maltepe'de hizmete girdi!

Kudret Göz Hastaneleri'yle 13 yıldır sağlık sektöründe bulunan Kudret Sağlık Grubu, hastaneler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Kudret Sağlık Grubu'nun 3'üncü hastanesi olan Kudret International Hospital Maltepe'de hizmete girdi




Kudret International Hospital  hastanesiyle yüzde yüz hasat memnuniyetti bir hizmet sunmak istediklerini ifade eden Serdar Bahadır, "Hastanemiz 13 farklı branşta alanında önemli bir yere sahip doktor arkadaşlarımızla birlikte Başkentte hizmet vermeye başladı. 66 yataklı hastanemiz akıllı bina teknolojisiyle donatılmış tamamen hastalarımızın ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiştir. 


18 yoğun bakım ünitesinin bulunduğu hastanede U modern ameliyathane ile vatandaşlarımız tarafından referans gösterilen bir hastane olacağız" dedi. 


Kudret Sağlık Grubu'nun 3'üncü hastanesi olan Kudret International Hospital Maltepe'de hizmete girdi Kudret Göz Hastaneleri'yle 13 yıldır sağlık sektöründe bulunan Kudret Sağlık Grubu, hastaneler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Kudret Sağlık Grubu'nun amiral gemisi olacak Kudret International Hospital, Maltepe GMK Bulvarı üzerinde açıldı. Göz hastanelerinde kazandıkları başarıyı genele taşımak istediklerini söyleyen Kudret İnternational Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bahadır, "Türkiye' de ve uluslararası arenada güvenle tercih edilen bir sağlık üssü olmak istiyoruz" dedi. 


Sabah


Geri Dön