28 / 03 / 2024

Kula Encekler Düğün Salonu açılış için gün sayıyor!

Kula Encekler Düğün Salonu açılış için gün sayıyor!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Emekler mahalle merkezindeki düğün salonu inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.




Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuncay Ergün, Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz, Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ile birlikte geçtiğimiz günlerde temeli atılan Encekler mahalle merkezindeki düğün salonu inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.


Encekler Mahallesi’ne Hayırlı Olsun

Kula ilçe merkezinde ve mahallelerde hayatını sürdüren tüm vatandaşlara ayrım gözetmeksizin hizmet götürdüklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Vatandaşlarımızın dünya evine girdiği bu güzel müesseseleri ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Köylerimizdeki hemşerilerimiz çiftçi olduğu için düğünler ve nişanlar kış aylarında olur. Vatandaşlarımızı, bu güzel günlerinde yağmur ve çamurdan kurtarmak için mümkün olan yerlerde düğün salonları inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e bu güzel yapıyı mahallemize kazandırdığı için teşekkür ediyor, düğün salonumuzun mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Hizmetler Devam Edecek

Encekler Mahallesi Muhtarı Zeynel Helva ise, mahallelerine yapılan düğün salonu dolayısıyla çok memnun olduklarını belirtti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ve Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk’e hizmetlerden dolayı teşekkür eden Muhtar Helva, 2016 yılında mahallelerine kanalizasyon ve içme suyu hattı gibi çalışmaların da yapılacağını belirterek Encekler mahallesinin artık hizmet görmeye başladığını söyledi.


İnşaatı devem eden düğün salonu, çevre düzenlemesinin ve ince işçiliğinin tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine girecek. Düğün salonu inşaatı tamamlandığında hayır yemeklerinin verileceği ve toplantıların yapılacağı çok amaçlı salon olarak da kullanılabilecek.



Kula Belediyesi



Geri Dön