25 / 04 / 2024

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.




MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula’nın genelinde eskiyen ve altyapı bulunmayan yerlerde yaptığı yenileme ve sıfırdan hat döşeme çalışmalarıyla il geneline sağlıklı ve güvenli altyapılar kazandırmaya devam ediyor. MASKİ ve Kula Belediyesi’ne bağlı ekipler, Güvercinlik Mahallesi’nde 5 bin metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını başlattı. Ekiplerce sürdürülen çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahalleli, eskiyen ve sık sık arızalara neden olan hatlardan kurtulacak.

Çalışmalar hızla sürüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Güvercinlik’te başlatılan kanalizasyon hattı döşeme işlerinin yanı sıra mahalledeki dere ıslahı çalışmalarını da hızla sürdürüyor. MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri ıslah çalışmalarında sona yaklaşırken; betonarme U kesit imalatının tamamlanmasının ardından da, dereye yerleştirecekleri menfezlerle, yol geçişlerinde suyun sağlıklı şekilde akışını sağlayacaklar.

“İstediğimiz hizmeti veriyorlar”

MASKİ ve Kula Belediyesi’nin mahallelerinde yürüttüğü çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten Güvercinlik Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz, “Mahallemizde yapılan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Şuan eski olan ve sürekli sıkıntı yaratan kanalizasyon hattımız yenileniyor. Bir de içme suyu hattı yenilemesi talebimiz var, o da yapılır inşallah. Çalışmalardan memnunuz. Allah razı olsun Cengiz Başkan’dan. Başta kendisine, sonrasında da Hüseyin Başkan’ımıza teşekkür ediyorum. MASKİ ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Sağolsunlar istediğimiz hizmeti veriyorlar” dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön