19 / 04 / 2024

Kula Körez’e 20 bin metrekare kilit parke!

Kula Körez’e 20 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Körez Mahallesi’ne 20 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekleyerek Kula Belediyesi ile birlikte Körez Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Körez’e; düğün salonu, kanalizasyon ve içme suyu gibi hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahalleye 20 bin metrekare taş döşemesi gerçekleştirecek. Vatandaşlara daha güvenli ve konforlu yollar sunmak için çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kulamızda vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla asfalt yollardan kilit parke taş döşemeye kadar birçok hizmeti hayata geçiriyoruz. Kula ilçemizin Körez Mahallesi’nde de 20 bin metrekarelik kilit parke yol için temel çalışmalarına başladık. Daha önce düğün salonu, kanalizasyon ve içme suyu gibi hizmetleri götürdüğümüz mahallemize yeni yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Kulamıza kazandırdığı hizmetlerden dolayı da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederim” diye konuştu.


Vatandaşlar Hizmetten Memnun


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ve Kula Belediyesi’nin Körez Mahallesi’ne yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, mahallerinde başlayan kilit parke taş döşeme çalışması ile özellikle kış aylarında daha rahat ulaşım sağlayabileceklerini ifade ettiler.



Kula Belediyesi


Geri Dön