26 / 04 / 2024

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.




Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor. Temel çalışmalarının yapıldığı caddede, kilit parke döşemesi de kısa zaman içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.


Kula Belediyesi, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde ve mahallelerdeki asfalt ve kilit parke taş döşemesi ile vatandaşların hayatını kolaylaştıran Kula Belediyesi, Mahmut Dede Caddesi’nde de çalışmalara başladı. D – 300 karayolu ile su deposu arasında kalan caddede temel çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol genişletme faaliyetlerinin de yapıldığı caddeye kilit parke taşlarının döşenmesinin ardından vatandaşların hizmetine açılacak.


Mahmut Dede Caddesi’nde vatandaşların ulaşım konusunda büyük sıkıntı çektiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mahmut Dede Caddesi’nde temel çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taş döşeneceğini söyledi. Başkan Tosun, “Vatandaşlarımız, kış aylarında yoğun yağış ve hava şartları dolayısıyla bozulan yolda ulaşımlarını sağlarken zorluklar yaşıyordu. Kula Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda cadde ve sokaklardaki yol faaliyetlerimize bir yenisini ekleyerek bu caddede de çalışmalarımıza başladık. Yol genişletme de yaptığımız cadde üzerinde temel çalışmalarının ardından kilit parke taş döşemesi yapacağız.  Kısa zaman içerisinde caddedeki çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlısı olsun” diye konuştu.


Kula Belediyesi


Geri Dön