19 / 04 / 2024

Kula Sanayi Sitesi'nin çehresi değişecek!

Kula Sanayi Sitesi'nin çehresi değişecek!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, S.S. Kula Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek görüntü kirliliği oluşan noktalarda incelemelerde bulundu.




Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, S.S. Kula Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek görüntü kirliliği oluşan noktalarda incelemelerde bulundu.


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, S.S. Kula Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hamza Özten ve Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu ile birlikte yapılması planlanan yeşil alan ve çevre düzenlemesi çalışmaları için Kula Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi Sitesi çevresinde hurda ve çeşitli malzemelerin görüntü kirliliği oluşturduğu noktaları yerinde inceleyen Başkan Tosun, esnaflarla sohbet ederek yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Kula Küçük Sanayi Sitesi’ndeki mevcut yeşil alan, otopark, depo ve güvenlik gibi konularda Kooperatif Başkanı Özten’den bilgi alan Başkan Tosun, esnaflardan ortak kullanım alanlarında bulunan malzeme ve hurdaları belirli bir süre içinde depo ya da dükkanlara taşımasını talep etti. 


Sanayi sitesi esnafı ile daha önce yapılan toplantıda ortak karar sonucu site ve çevresinde düzenlenme çalışmalarını başlatacaklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "S.S. Kula Küçük sanayi sitesi yaklaşık 8 dönümlük arazi üzerine oturuyor. Sanayi sitesindeki görüntü kirliliği ve yer işgallerinden dolayı esnaflar ve buraya gelen vatandaş rahatsız. Düzenli ve nezih bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla kooperatiften görevi devralarak elimizi taşın altına koyduk. Biz bu fedakârlığı yaparken, esnaflarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Çünkü burada yapacağımız çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışmalarından yine Sanayi Sitesi esnafı istifade edecektir. Esnaflarımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesini hedefliyoruz" diye konuştu.


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının isteklerini ve şikayetlerini dinleyerek, onlardan gelen talepler doğrusunda Küçük Sanayi Sitesi İçin en güzel çalışmayı yapacaklarını belirtti.



Kula Belediyesi



Geri Dön