28 / 03 / 2024

Kula Tatlıçeşme'nin yolları yeni yüzüne kavuşuyor!

Kula Tatlıçeşme'nin yolları yeni yüzüne kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kula'ya bağlı Mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.




Kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla vatandaşların daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için Kula'nın mahallerindeki asfalt yolların bakım ve onarım çalışmaları başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik ve Burgaz mahallerinde 9 Kilometrelik asfalt yolda bakım onarım çalışmalarının bitmesi ile ekipler Tatlıçeşme Mahallesi’ne geçerek çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Asfalt bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Kordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk, “Vatandaşların kış aylarında güvenli yolculuk yapabilmeleri için mahalle yollarında bakım ve onarımlara hız verdik. Hizmetlerin Kula’nın her yerine ulaşmasını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesinin iş birliği ile yapılan asfalt bakım çalışmalarının hızlandırarak kış aylarında vatandaşların konforlu ve güvenli yolculuk yapmalarını sağlayacaklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Şu ana kadar imkanlarımız ölçüsünde uzak yakın demeden tüm mahallelerimize hizmet götürmeye çalıştık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın kış aylarında güvenli yolculuk yapabilmeleri için asfalt bakım çalışmalarına hız verdik. İlçemize verdiği desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön