23 / 04 / 2024

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.




MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula’daki altyapı ihtiyaçlarını belirleyerek çözümler üretmeye devam ediyor. MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri, Kula’nın merkez Zaferiye Mahallesi 384. sokakta içme suyu şebekesi döşeme işi gerçekleştiriyor. Mahallenin içme suyu hattı bulunmayan kısmında yapılan bin 250 metrelik hat döşeme çalışmasıyla bölgenin altyapı ihtiyacı MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından karşılanıyor. Yeni yerleşim alanları içerisinde yer alan ve yeni binaların yapılmaya başladı alanda daha önce içme suyu hattı bulunmamaktaydı. Muhtarlık talebi üzerine harekete geçen MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri, çalışmayı hızla tamamlayarak Kula'da içme suyu hattı olmayan noktalara ulaşmış olacak.


Başkan Tosun: “Kula’nın altyapı sorunlarını çözüme kavuşuyor’’

Kula’ya hak ettiği hizmetleri kazandırmak için yoğun bir şekilde mesai harcadıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “MASKİ ile birlikte Belediye ekiplerimiz öncelik sırasına göre mahallerimizde gerek içme suyu gerek kanalizasyon çalışmalarıyla Kula’nın altyapı sorunlarını çözüme kavuşturuyor. MASKİ ile işbirliğinde her mahallemizi sağlıklı içme suyu ile buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah, sıkıntılı olan mahallelerimizde de yaz mevsimi gelmeden alt yapı ve sondaj çalışmalarımızla sorunları gidereceğiz” diye konuştu.



Kula Belediyesi



Geri Dön