29 / 03 / 2024

Kulak inşaat, Adana'nın en büyük konut projesini inşa edecek!

Kulak inşaat, Adana'nın en büyük konut projesini inşa edecek!

Yüreğir'de kuracağı 'Kulak Kent'in çalışmalarına başlayarak. Adana'nın özel sektör eliyle yapılmış en büyük inşaat projesine imza atmaya hazırlanan Kulak İnşaat, proje kapsamında 120 bin metrekarelik inşaat alanında 18 blok yapacak.



Yüreğir'de kuracağı 'Kulak Kent'in çalışmalarına başlayarak. Adana'nın özel sektör eliyle yapılmış en büyük inşaat projesine imza atmaya hazırlanan Kulak İnşaat, proje kapsamında 120 bin metrekarelik inşaat alanında 18 blok yapacak. Firma burada 696 konut üretmeyi planlıyor İnşaat sektöründe 70 yılı deviren, bugüne kadar 40 binin üzerinde, 6 milyon metrekareye yakm konut üreten Kulak İnşaat, özel sektör eliyle yapılan bölgenin en büyük konut projesine imza atıyor. Yurt içi ve dışında çok sayıda projeye imza atan firma, Yüreğir ilçesinde, 696 daireden oluşan Kulak Kent projesinin startım verdi. Atakent Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden projede, kişi sayısının değişkenlik gösterdiği farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer alıyor. 


67 biıı 187 metrekarelik oldukça geniş bir alan üzerinde inşa edilen ve 120 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kulak Kent'te, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı daire seçeneği bulunuyor. 


Projesinde kreş, çocuk parkları, kapalı ve açık spor alanları, fitness salonu, kapalı, açık ve misafir otoparkı, bin 100 metrelik yürüyüş parkuru ve bahçesinde spor aletleri ile olacak şekilde tasarlanan Kulak Kent, sahip olduğu site donanımları ile ve daire özellikleriyle kullanıcılarına konfor vaat ediyor. Ayrıca site içine mescit ve kafeterya da yapılıyor. Site ayrıca güvenlik duvarları ve güvenlik kameralarıyla çevreleniyor. Yeşile ağırlık verilecek olan sitede, binalar hem ısı hem de su yalıtımlı tasarlanıyor. Kulakİnşaat, projeyi 2016 yüının sonuna kadar tamamlamayı planlıyor. İstanbul'da devam eden projeleri de olan Kulak İnşaat'ın, 2013 yılı içinde yapımmabaşladığı villa projesi bu yılın sonunda tamamlanacak. Basm Express yolu üzerinde 500 konutlu farklı bir projenin çizimini tamamlayan firma, bu projenin de yapmuna bu yıl başlayacak. İstanbul'da ayrıca projesine yeni başlayacakları iki ayn yatırım daha planlayan firma, Adana'da da Kulak Kent projesinin bitimine yalan yeni bir projenin yapımına da başlamayı planlıyor. 


Eneıji sektöründeki yatırımlarım da sürdüren firma, hidroelektrik ve güneş enerjisinde yeni yatırım yapabilmek için araştırmalarına devam ediyor. Yurtdışında ise Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir iş merkezi gökdelen projesinin yapımım sürdüren Kulak İnşaat, ayrıca Irak'ın yeniden yapılandırılması sürecinde aldığı kentsel dönüşüm projelerini devam ettiriyor. Firmanın, 2014 yılındaki toplam yatırım bedeli ise yaklaşık 200 milyon dolar civarında olacak. Üç yıl içinde toplamda 400 milyon dolarlık bir yatırım hacmine ulaşmayı planlayan firma, 2014 yılında yüzde 50'ye yakın bir yatırım büyüklüğü hedefliyor. 


Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak: Sürekli pedal çevirmeliyiz Kulak Kent Projesi, özellikle son yıllarda hızlı bir gelişim kaydeden Yüreğir'de modern kentleşmenin öncü projelerinden birisi olacak. Firma olarak 71 yılı ge- I ride bıraktık. Firmamızın kurucusu dedem İsmail Kulak, Adana'da ilk çok katlı binayı yapan kişidir. Babamdan sonra da bu işi biz devam ettiriyoruz. Başarımız, disiplinden ve bu disiplinden taviz vermemekten geçiyor. Bizim işimizin hilesi dürüstlüktür. Biz de bundan taviz vermeden bugünlere geldik. 70 yılda 40 binin üzerinde ve 6 milyon metrekareye yakın konut ürettik. Yurt içi ve dışında yaşam alanları üretmeye devam edeceğiz. Bizim işimiz bisiklet sürmeye benzer. Pedalı sürekli çevirmek zorundayız. 


Dünya Sektörel Ek 


Geri Dön