20 / 04 / 2024

Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtımında Kalekim imzası!

Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtımında Kalekim imzası!

İstanbul’un tarihi simgelerinden biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım uygulaması, Kalekim tarafından gerçekleştirildi. Kalekim, ek binalar ve de dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı.



Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı uyguladığı mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kalekim; yenilikçi ürünleriyle tüketici ve sektör profesyonellerine teknik çözümler sunmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul Boğazı’nda Çengelköy ve Vaniköy arasında bulunan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım projesini üstlenen Kalekim, ek binalar ve dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı. 


Kalekim’in alanında uzman ustaları tarafından 2.5 ayda tamamlanan ek binaların yalıtımı için, toplam 6 bin 800 metrekarelik alan ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile kaplandı. ‘Kale Mantolama’ sistemini 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi ile sunarak Türkiye’de bir ilke imza atan Kalekim; yalıtım sistemini uyguladığı her türlü yapı gibi Kuleli Askeri Lisesi’nde de, yıllık yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlayan bir uygulamaya imza attı.  


‘Kale Mantolama’ kalitesi ile standartların üzerinde yalıtım 

Türkiye’nin önemli yapılarından biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım projesini, tarihi binanın dokusuna uygun bir şekilde ve özenle tamamladıklarını belirten Kalekim Genel Müdür Altuğ Akbaş; ısı yalıtımında, sistemin bütün olarak performansına önem verdiklerini vurguladı. ‘Kale Mantolama’ sisteminin kalitesi ile standartların üzerine çıktıklarını ve ısı yalıtımının ancak kaliteli malzemelerle sağlandığını belirten Altuğ Akbaş, “Binalarımızı her türlü iklim şartlarında koruyarak enerji tasarrufu sağlayan ısı yalıtımı, ancak Avrupa standartlarına uygun malzemelerle gerçekleştirilebiliyor. Yalıtım sistemi, sağlanan tasarrufla birkaç yılda maliyetini karşılayıp, binanın ömrü boyunca tasarruf sağlamaya devam ediyor” dedi. 


KALE MANTOLAMA 

10 yıl ürün garantisi: Kale Mantolama boyalı paket sistemi 10 yıl ürün garanti kapsamında sunuluyor. ‘Kalekim ID’ ile paket içerisindeki ürünlerini tanıyan Kalekim, bu şekilde yapılan her uygulamaya imzasını atıyor.  

2 yıl uygulama garantisi: Kale Mantolama, boya dahil paket sistemine 2 yıl uygulama garantisi sunuyor. 

Birbiriyle uyumlu paket sistem: Kale Mantolama sisteminin bileşenleri; paket içerisindeki aynı markalı ürünleri ile uyum, kalite ve güveni bir arada sunuyor. Böylece uygulamanın başarısını garanti altına alıyor.

Yüzde 50’ye varan tasarruf: Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Uzman ekip desteği: Kale’nin sektördeki yarım asırlık birikimiyle hizmet veren ehliyetli kişilerden oluşan uzman ekip, satış sonrası da kesintisiz olarak müşteri desteği veriyor. 

Kale güvencesi: Kalekim’in sektördeki 40 yıllık tecrübesini yansıtan Kale Mantolama’nın sunduğu tüm ürün ve uygulamalar, Kale markasının kalite ve güvencesini taşır. Sektörün en büyük üreticisi Kalekim, 2004 yılından bu yana kusursuz mantolamanın markası olarak faaliyet gösteriyor. 

İşinin ustası ekip: Kale, MEB sertifikalı eğitimler vererek müşterilerine ehliyetli ustalar tarafından 10 numara hizmet verilmesini sağlıyor.

Kale Boya güvencesi: Kale Mantolama sistemini mükemmel tamamlayan Kale Boya, canlı renkleriyle binalara estetik bir görünüm katıyor. Dayanıklılığı ile öne çıkan Kale Boya, binaların uzun yıllar ilk günkü görünümünü korumasını sağlıyor. Üstün özellikleri ile binaların onarım masraflarını da azaltarak kullanım ömrünü uzatıyor.



Geri Dön