28 / 03 / 2024

Kuleli Evleri konumuyla dikkat çekiyor!

Kuleli Evleri konumuyla dikkat çekiyor!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri, gençlere şehir merkezinde olmanın tüm avantajlarını yaşatırken, sunduğu güvenlik hizmetleri ile huzurlu bir yaşam vadediyor.



Üniversite için büyük şehirleri tercih eden gençler şehri doyasıya yaşayacağı semtleri tercih ederken, aileler için çocuklarının güvenliği ön planda. Yıldırım Yapı Grubu imzası ile İstanbul’un kalbi Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri hem ailelere hem de gençlere cazip bir yaşam alanı sunuyor.


Teraslı 1+1 seçenekleri ile özgür yaşam

Kuleli Evleri, gençlere şehrin merkezinde kendi hayatlarını kurmalarına yardımcı olacak konut seçenekleri sunuyor. İçerisinde yatak odası, banyo ve salon ile birlikte mutfağı bulunan 1+1 evler, gençlerin ihtiyaçlarına cevap verecek konforlu ve fonksiyonel bir tasarım ile hayatlarını kolaylaştırıyor. 


Gençlere şehrin merkezinde arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşatacak balkonlu daireleriyle de Kuleli Evleri aileleri de kendine çekecek cazip bir seçenek. 


Hayata davet ediyor

İstanbul’un kalbi Şişli’de konumlandırılan Kuleli Evleri, Yaşam alanını sadece “ev” ile sınırlı bırakmayıp gençleri hayata davet ediyor. Avrupa yakasının önemli iş, eğlence, kültür-sanat  mekanlarına, alışveriş merkezlerine ve üniversitelere yakınlığı ile öne çıkan proje, sakinlerine şehir trafiğinden uzak bir yaşam vadediyor. 


Toplu taşımaya olan yakınlığı ve ulaşım alternatiflerinin çokluğu ile Kuleli Evleri gençleri yolda bırakmıyor. Öğrencilerin ulaşımlarını kolaylıkla sağlayacakları Osmanbey, Perpa, Mecidiyeköy metro duraklarına yürüme mesafesinde bulunan proje, şehrin kalbinin attığı Beşiktaş, Nişantaşı ve Taksim’e beş dakikalık mesafede yer alıyor. 


7/24 Güvenlik ile ailelerin içi rahat

Tasarımlarında şehrin merkezinde huzurlu bir yaşamı öncelikli olarak değerlendiren Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri projelerinde 7/24 güvenlik hizmeti sunuyor. 


Bina girişlerinde güvenlik odasından kontrol edilen kamera sistemleri ve 7/24 hizmet sağlayan güvenlik görevlileri ile sakinlerine güvenli bir yaşam alanı sunuyor. 


Kuleli Evleri sakinlerine ücretsiz sunulan fitness center, çocuk oyun alanı, toplantı salonu ve cep sineması gibi sosyal alanları ile yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Proje sosyal, nitelikli ve modern yaşam alanları ile mutlu, kaliteli ve güvenli bir hayat sunuyor.


Detaylı bilgi için: http://www.kulelievleri.com/


Geri Dön