19 / 04 / 2024

Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Atik tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de kuruldu.



Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Atik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat işleri; Şirket her türlü kamu,tüzel ve özel şahıslara ait inşaat taahhüt işleri yapabilir.Kumu kurumu ve diğer şahısların inşaat amaçlı ihalelere katılabilir.kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak suretiyle inşaat yapabilir.İnşaat yapmak amacıyla arsa ve arazi edinebilir. Kat karşılığı sözleşmelerine göre inşaat yapmak suretiyle veya sahip olduğu arsa ve araziler üzerine şirketi inşaat yapmak suretiyle edinmiş olduğu iş yeri ve meskenleri satabilir,kiraya verebilir İnşaat  girdisi demir, çimento, boya, seramik, kereste ve diğer yapı malzemeleri ve yapı kimyasallarının toptan ve perakende ticaretini ithalat ve ihracatı ile kıyı ticaretini yapabilir.Her türlü bina inşaat iskelelerinin alım satımını ithalatını kiralama ve kiraya verme işlerini yapabilir. 3-Turizm: Turizm amaçlı  otel,motel,tatil köyleri,kaplıcalar ve dinlenme tesisleri,kantinler,konaklama tesisleri ile restoran ve eğlence salonları kurar kurdurur işletir veya kiraya verir veya kiralayabilir.İşletme ruhsatı almış olduğu turizm amaçlı işletmeleri başkalarına  kiraya verebilir.Turizm amaçlı işletmeleri kiralayabilir.Turizm amaçlı deniz ve kara taşıtları edinebilir.Deniz ve kara taşıtlarını turizm amaçlı işletebilir,kiraya verebilir. Yurt için ve yurt dışında turizm organizasyonları yapabilir. 4-Gıda: Her türlü gıda üretimi ve dağıtım ve pazarlama faaliyetleri toptan ve perakende ticaretinde  bulunabilir.Gıda maddelerini ithal ve ihraç edebilir. Kuru gıda ve bakliyatları toptan ve perakende ticaretini yapabilir.Her türlü yiyecek ve içecek maddelerinin toptan ve perakende ticaretini yapabilir.Her türlü satış mağazası açabilir,kiraya verebilir veya kiralayabilir.  5-Müşavirlik: İnşaat sektöründe danışmanlık, bilirkişilik,harita,kadastro ve tapu işlemleri müşavirliği yapabilir.Her türlü bilgi ve danışmanlık hizmetleri ve komisyonculuk yapabilir.Bilumum mimarlık ve mühendislik hizmetlerini yapar veya yaptırır. Mühendislik karnesi çıkarır.Şirket edinmiş olduğu projelere satabilir Şirket yukarıda belirtilen  amaçlarını gerçekleştirmek gayesi ile motorlu nakil vasıtaları,her çeşit iş makineleri araç gereç satın alabilir,satabilir veya kiralayabilir.İş yeri kiralayabilir.Menkul ve gayrimenkul alım ve satımı yapabilir.Personel çalıştırabilir.Üçüncü şahıslara iş gücü temin edebilir.Bayilikler alabilir, kendisi bayilik ve acentelik verebilir.İç ve dış piyasalardan uzun,orta ve  kısa istikrazlar emval ve kefalet kredileri emtia akreditif  ve açık krediler ile avans kredileri, turizm yatırım kredileri temin edebilir.Yurt içinde ve yurt dışında irtibat bürosu satış mağazası açar, açtırır distribütörlük alır ve aldırır.Gayrimenkul alır satar,ipotek,ihtiyati tedbir haciz koyar kaldırır.Kat irtifakı tesis, kat mülkiyeti tesis eder. Parselizasyon yapar.Amaç ve gayasine gerçekleştirmek amacıyla baş şahıs ve şirketlerle ortaklık kurabilir.İş ortaklıkları kurabilir. 



Geri Dön