24 / 04 / 2024

Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim?

Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Hema İnşaat

Proje: Pearl of İstanbul

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Kumburgaz bölgesinde hayata geçirilen Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2017 yılının ortasında cevabı veriliyor. Proje, 3 parsel üzerinde yükseliyor...



İnşaat çalışmalarına 2015 yılıda başlanacak olan Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


23, 24 ve 25 katlı bloklardan meydana gelen  Hema İnşaat  Pearl of İstanbul projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor 


Hema İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim sorusuna 3 yıl sonra deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Kumburgaz'da inşa ediliyor. 


Toplam 62 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Pearl of İstanbu projesi, 11 blokta 1.800 adet daireden meydana geliyor. Proje, 3 parsel üzerinde konumlanıyor.


İçerisinde; konut, apart otel ve ticaret alanları bulunan Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2017 yılının ortasında cevabı veriliyor.  


Hema İnşaat Pearl of İstanbul satış ofisi

Tel: 0212 285 22 40

Web: www.hattat.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön