23 / 04 / 2024

Kumluca Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyeleri seçti!

Kumluca Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyeleri seçti!

Kumluca Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda verilen kararla imar komisyonu üyeliklerine ve Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Feride Salur ve Ramazan Oktay ise plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçildi.



Kumluca Belediye meclisi Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında yapıldı. 


Kumluca Belediye toplantısı salonunda gerçekleştirilen Nisan ayı olağan meclis toplantısına 25 meclis üyesinden 22'si katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, meclis üyelerine gündem maddelerini okuyarak, parti gruplarının görüşlerini sordu. 


İkinci gündem maddesinde denetim komisyonu raporu görüşüldü. Üçüncü gündem maddesinde ise Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından 2016 yılı faaliyet raporu okundu. Bu sıra meclis başkanlığı görevini ikinci meclis başkanı Erdeniz Yavuz yürüttü. Başkan Çetinkaya'nın faaliyet raporunu okumasından sonra yapılan oylamada oy birliğiyle kabul edildi. 


Encümen ve komisyon üyelikleri için yapılan seçimlerde Ramazan Kızılkaya ve Arif Ateş encümen üyeliklerine, Yusuf Göven, Faik Öncel, Halil Karataş, Seyfi Arıkan ve Aydın Kaya, imar komisyonu üyeliklerine ve Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Feride Salur ve Ramazan Oktay ise plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçildiler. 


Diğer gündem maddelerinde ise imar komisyonu kararı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü dilekçesi, Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün takas talebi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya İl Müdürlüğünün, öğrenci yurdu talebi görüşüldü. Görüşmeler sonunda Kasapçayırı Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait binanın Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere 10 yıl süreli bedelsiz tahsisi oy birliği ile karar verildi.



Antalya Ekonomi Gazetesi


Geri Dön