26 / 04 / 2024

Kumluca'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kumluca'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kentsel dönüş çalışmasının başladığı Eski Cami Mahallesinde incelemelerde bulundu. Çetinkaya, yetkililerden bilgi alarak ve vatandaşlarla sohbet etti.



Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kentsel dönüş çalışmasının başladığı Eski Cami Mahallesinde incelemelerde bulundu.


Kumluca'nın en eski yerleşim merkezlerinden olan, Eski Cami Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında imarsız ve altyapısı bulunmayan binaların yıkımına başlanıldı.


Çalışmaları yerinde inceleyen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yetkililerden bilgi alarak ve vatandaşlarla sohbet etti.


Çetinkaya, daha önce Demirciler sokak bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını hatırlatarak, şu anda da Ormanyolu sokakta kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğünü söyledi.


Çalışmalar kapsamında mahallede bulunan altyapısı eksik binaların vatandaşların rızası ile yıkıldığını vurgulayan Çetinkaya, "Bu çalışmalar sonunda mahallemizde modern, altyapısı tamamlanmış yapılar yapılacak. Çalışmalar tamamlandığında mahallemizin yollarını sıcak asfalt yapacağız. Böylece ilçemizin en atıl durumdaki yerleşim yeri olan mahallemiz, ilçemizin en önemli yerleşim yeri olacak" dedi.


AA


Geri Dön