19 / 04 / 2024

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.



Kuran Grup, gayrimenkul ve termal turizm sektörünün pazarlama vizyonuyla yola çıkan, ideallerinin peşinde koşan genç bir adamın ellerinde büyüyen, ekip çalışmasıyla ve yürek birliğiyle sektörüne damga vuran bir firma olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Yıllarca termal turizm sektörünün satış ve pazarlama nosyonunda hizmet veren, Türkiye’nin her bölgesinde nitelikli çalışmalara imza atan Kuran Grup, devraldığı bu misyonu 2012 yılında turizmin ve yatırımın cazibe merkezi Armutlu’da Armodies Termal park projesiyle taçlandırdı. 


Biz inşaat sektörünün yaşayabileceği sıkıntıya rağmen Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza ülkelerinde yatırım yapma imkanı sunduk ve ülkemiz ekonomisine ciddi bir katkıda bulundu. Biz binlerce aileyi mülk sahibi yaptı.


İnşaat Sektörünün 2015-2016 vizyonu, Termal Turizm’de Yatırım Kapasiteleri ve KURAN GRUP Armutlu Altın Evler Projesi


Ülkemizin lokomotif sektörü ve yaklaşık 200 kalem yan sektörü besleyen inşaatın, 2015-2016 projeksiyonunu görebilmek, sektörün dinamizminin nabzını tutabilmek, avantajlar kadar dezavantajları da analiz edebilmekle mümkün. Bunların yanı sıra, Kuran Grup en büyük yatırımını gerçekleştirdiği ve Termal Turizm’de bayrağı en yükseğe taşıdığı Armodies Termal Park ile birlikte termal turizmdeki kullanılmayan yatırım kapasitelerini hatırlatmak amacında. Sektöre her dönemde bir vizyon kazandıran Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 


15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.


Geri Dön