24 / 04 / 2024

Kuriş Kule Cevizli iletişim!

Kuriş Kule Cevizli iletişim!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kuriş Kule

Kuriş Kule Cevizli iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Kur İş Kule projesinde ofisler 85 metrekare ile 870 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi...



Teslimlerinin 2015 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülen  Kuriş Kule  Cevizli iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Kuriş Kule projesi 29 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Satış süreci devam eden Kur İş Kule projesi 190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Kartal Kuriş Kule projesinde yer alan ofisler 85 metrekare ile 870 metrekare arasında, mağazalar ise 175 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi.


Kuriş Kule Cevizli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 370 04 00 olarak belirlendi. Projede otopark, toplantı salonları, V.I.P. girişi, fitness salonu ve her katta kat bahçesi gibi imkanlar bulunuyor.


Kuriş Kule projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal Cevizli mahallesinde hayata geçiriliyor. Proje Kılıçoğlu ve Delta Yetişkin Gayrimenkul ortaklığında inşa ediliyor.


Kuriş Kule adres bilgileri!

Kuriş Kule Cevizli adres:  Ankara   Asfaltı Cevizli Kavşağı, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Girişi Önü, Cevizli Kartal / İstanbul


Kuriş Kule Cevizli iletişim!

Kuriş Kule Kartal telefon: 0216 370 04 00

Web adresi: www.kuriskule.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön