26 / 04 / 2024

Kuriş Kule resimleri!

 Kuriş Kule resimleri!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kur İş Kule

Kılıçoğlu ve Delta Yapı projesi olan Kuriş Kule 'nin satışları sürüyor. Kuriş Kule resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor...





İstanbul Kartal'da hayata geçirilen  Kur İş Kule  projesi Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı imzası ile yükseliyor. 200 adet ofis ve 30 adet mağazanın mevcut olduğu Kuriş Kule projesi tek blok olarak 29 kattan meydana geliyor.


Lokasyon olarak Kartal Adalet Sarayı ve Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nin yanında  konumlandırılan Kur İş Kule 'de yer alan ofisler 85 metrekare, 97 metrekare, 108 metrekare, 111 metrekare ve 870 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Kuriş Kule resimleri projeyi merak edenler için yayınlanıyor. Kuriş Kule resimleri ile ilgili örnekler şu şekilde: 


Kuriş Kule resimleri:



 Kuriş Kule resimleri!  



 Kuriş Kule resimleri!  




30 Mayıs 2015 tarihinde teslimlerin yapalıcağı Kur İş Kule 'de  eczane, banka, optik, özel klinik ve sağlık merkezleri, otopark alanı, güvenlik ve cafe gibi imkanlar yer alıyor.  Kuriş Kule resimleri ile ilgili daha detaylı inceleme yapmak için www.kuriskule.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


 Kuriş Kule resimleri!  


 Kuriş Kule resimleri!  


Ankara Asfaltı Cevizli Kavşağı, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Grişi Önü Cevizli, Kartal / İstanbul

www.kuriskule.com

0216 370 0 400

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön