26 / 04 / 2024

Kürşat Tuncel: Ev alacaklar acele etsin!

Kürşat Tuncel: Ev alacaklar acele etsin!

Konut almak için son 10 yılın en iyi döneminin yaşandığını söyleyen Ağaoğlu şžirketler Grubu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Tuncel, bunu 'tarihi fırsat' olarak değerlendirdi



Konut almak için son 10 yılın en iyi döneminin yaşandığını söyleyen Ağaoğlu şžirketler Grubu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Tuncel, bunu 'tarihi fırsat' olarak değerlendirdi.

Tuncel, 'Bugün faizler en düşük yüzde 0.59, en yüksek yüzde 1.07 seviyesinde. Düşen faizler ve uzayan vadeler konut talebini destekler mahiyette' dedi. Bu yıl ev fiyatlarının da, kiraların da artmadığını belirten Tuncel, '2011 ortasında konut fiyatlarının yükselişe geçmesini bekliyoruz' diye konuştu. Bu arada Ağaoğlu, My World Europe Projesi'nde bin 440 konutluk birinci etabı 2 haftada satarak, ikinci etabın satışına başladı. Tuncel, ikinci etabın da açılmasıyla birlikte toplamda 3 bin 100 konutun satışa sunulduğunu, bunların bin 850 adedinin satıldığını, 150-200 adet konutun da opsiyonlu olduğunu kaydetti.
Takvim


Geri Dön