20 / 04 / 2024

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Firma: Arwen Yapı

Proje: Arwen Merlin

Pendik Kurtköy'de Arwen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin'de daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor.



Arwen Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'deki 2. projesi Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin projesi birbirimden bağımsız 2 ana bloktan meydana geliyor. 


Konut ve ofis karması olarak inşa edilen Arwen Merlin Kurtköy projesi toplamda 66 adet ofis, 39 adet konut, 14 adet mağaza ve 3 adet cafetaryadan meydana geliyor.


112 adet bağımsız birimin yer aldığı  Arwen Merlin Kurtköy projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve lof olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin 2018 Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 


Arwen Merlin; Sabiha Gökçen’e 2 kilometre, Sabancı Üniversitesi’ne ve Wold Atlantis AVM’ye bir kaç dakika mesafede inşa ediliyor.


Kurtköy Arwen Merlin projesindeki 110 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 440 bin TL ve 78 metrekare ofislerin fiyatları 292 bin 500 TL’den başlıyor.


Arwen Merlin Pendik projesinin sosyal olanakları arasında,  yüzme havuzu, dinlenme alanları, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Kurtköy Arwen Merlin nerede?

Kurtköy Arwen Merlin de ön satışlar başladı!



Arwen Merlin adres: Mustafa Akyol Sk. No:7 Kurtköy PENDİK / İSTANBUL


Kurtköy Arwen Merlin satış ofisi:

Web: http://www.arwenmerlin.com/

Tel: 0 216 702 1 888

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön