19 / 04 / 2024

Kurtköy Avlu satılık daire!

Kurtköy Avlu satılık daire!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: Avlu Kurtköy

Lansmanı 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşecek olan Kurtköy Avlu satılık daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede, 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesis yer alıyor...



Konutların satışlarına lansman sonrasında başlanacak olan Kurtköy Avlu satılık daire ön talep sürecine başlandı. Proje, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.


Arsa alanı 7 bin 200 metrekare olarak belirlenen  Avlu Kurtköy   Erguvan İnşaat ve Demirbaş ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Kurtköy Avlu satılık daire bilgilerine öncesinde projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, 45 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Lansmanın Eylül 2014 tarihinde gerçekleşeceği Avlu Kurtköy Konutları'nın mimari tasarımında Mimar Aykut Akın imzası yer alıyor. 


Ön talep sürecinin Eylül ayına kadar devam edeceği Kurtköy Avlu satılık daire fiyatları 185 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje,  138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten oluşuyor. 


Kurtköy Avlu satış ofisi:

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.erguvaninsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön