25 / 04 / 2024

Kurtköy Blue Planet iletişim!

Kurtköy Blue Planet iletişim!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Kurtköy Blue Planet iletişim için 0212 286 40 90 numaralı telefonu arayarak, Şenkaya İnşaat'ın tanıtım ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy Blue Planet projesi bu yıl başlayacak...




İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa edilecek olan Kurtköy Blue Planet konut projesi  Şenkaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Şenkaya İnşaat daha önce Kurtköy'de Garden Planet projesini hayata geçirmişti.


Kurtköy Blue Planet iletişim bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde yaklaşık 400 adet konut inşa edilecek. 4 blok halinde yükselen Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde bloklardan iki tanesi 11 katlı, diğer ikisi az katlı olarak inşa tasarlandı.


Kurtköy Blue Planet iletişim için 0212 286 40 90 numaralı telefonu arayarak, Şenkaya İnşaat'ın tanıtım ofisinden bilgi alabilirsiniz. Kurtköy Blue Planet projesinde teslimler inşaat başladıktan 18 ay sonra yapılıyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Kurtköy Blue Planet iletişim

Telefon : 0 212 286 40 90


projeye sor



Geri Dön