26 / 04 / 2024

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Garden

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...



İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Helenium Garden'da stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 konut alternatifleri bulunuyor. Kurtköy  Helenium Garden  ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Başarır İnşaat projesi olarak inşa edilen Helenium Garden Evleri, 7 ve 8 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Toplam 280 daireden oluşan Kurtköy Helenium Garden'da yer alan daireler 40 metrekare ile 153 metrekare arasında alanlara sahip. Projede metrekare birim fiyatları 1.900 TL ile 2 bin 500 arasında değişiyor.


İnşaat alanı 40 bin metrekare olarak belirlenen Helenium Garden Kurtköy projesinde 60 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanıyor. Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşmanız mümkün.


Teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen Kurtköy Helenium Garden Evleri'nde dairelerin fiyatları 69 bin TL'den başlıyor.


Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kurtköy/Pendik Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3.


Kurtköy Helenium Garden ulaşım! Kroki;


Kurtköy Helenium Garden ulaşım!


Telefon: 0216 533 81 81

Web adresi: www.heleniumgarden.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön