20 / 04 / 2024

Kurtköy KentPlus Newport 'ta metrekaresi 2 bin TL'ye!

Kurtköy KentPlus Newport 'ta metrekaresi 2 bin TL'ye!

Kurtköy KentPlus Newport"ta metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin TL olarak belirlendi. Kent Plus Newport"ta binaların taban oturumu arsa alanının yüzde 15"i kadar



Kurtköy KentPlus Newport, 2012 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek. Kent Plus Newport'un sosyal alanlarında açık ve kapalı otopark, açık yüzme havuzu, aktivite alanları, basketbol, voleybol, tenis sahaları, 24 saat güvenlik bulunuyor.

Kent Plus Newport projesinin inşaatı Ocak'ta başlıyor.

Toplam 436 konuttan oluşan Kent Plus Newport projesinde 1+0' dan 3+1" e kadar her ihtiyaca yönelik 4 farklı daire tipi; normal kat, bahçe ya da kat teraslı ve dubleks seçenekleriyle yer alıyor. KentPlus Newport, 10 katlı 4 bloktan meydana geliyor.
Kent Toplu Konut ve Maslak Yapı Ortak Girişimi tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Kent Plus Newport projesi toplam 22 bin metrekare alana inşa ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 40 bin metrekare. Kent Plus Newport"ta binaların taban oturumu arsa alanının yüzde 15"i kadar.

Kent Plus Newport"ta konutların alanları 36 metrekare ile 150 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Stüdyo dairelerin fiyatları 69 bin TL"den, 1+1 dairelerin fiyatları 105 bin TL"den, 2+1"lerin fiyatları 171 bin TL"den, 3+1"lerin fiyatları ise 275 bin TL"den başlıyor.
Kent Plus Newport"ta peşin, banka kredili ya da firma kredili satış yapılabiliyor. Kent Plus Newport"ta peşin satışlarda ya da banka kredili satışlarda peşinat üzerinden yüzde 3 indirim yapılıyor. Metrekare ortalama satış fiyatının 2 bin TL olarak belirlendiği projede Denizbank ve Yapı Kredi"den kredi kullanılabiliyor. Kent Plus New Port"ta faiz oranları yüzde 0.78"den başlıyor. Projeye özel masrafsız konut kredisi kullanılıyor. Banka kredili satışlarda yüzde 5 peşinat ödeniyor. İki ya da dört ara ödemeli vade seçenekleri sunuluyor. Firma kredili satışlarda ise minimum yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan bakiye yüzde 6 vade farkıyla 30 ay taksitlendiriliyor. Yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise kalan bakiye 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor.

216 444 12 00

http://www.kentplus.com/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön