19 / 03 / 2024

Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!

Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!

Yatırımcıların gözdesi Kurtköy'de gerek oturum gerekse yatırım için ev bakanlara özel bölgede yaşamın başladığı projelerdeki satılık ev fiyatlarını araştırdık. İşte Kurtköy satılık ev fiyatları 2013...




Anadolu Yakası ilçesi olan Kurtköy, son dönemlerin yıldızı parlayan bölgelerinden biri. Pendik ilçesi semti olan bölge 11.8 milyon metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 


Tuzla Aydınlı, Pendik, Tuzla Orhanlı, Sultanbeyli ve Şile ile komşu bir konumda yer alan Kurtköy'e yapılan yatırımların sayısı her geçen gün artıyor. Konuttan AVM'ye, turizmden eğitime kadar pek çok yatırımın odak noktası olan Kurtköy'ün gelişimi Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılmasıyla başladı. İstanbul'un ikinci büyük havalimanına ev sahipliği yapmasıyla adını duyuran bölgede daha sonraki yıllarda ise Via Port AVM, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi gibi kurumlar hizmete açıldı. 


 Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Kurtköy'e yapılan bu yatırımların arkasında şüphesiz ulaşım kolaylığına sahip olması da geliyor. Bölge E-5 ve E-6 karayollarının arasında bulunuyor. Ayrıca 2012'de faaliyete geçen Kadıköy – Kartal metro hattı da Kurtköy'den geçecek.


Teknopark'la bir sıçrama daha

Kurtköy'ü bekleyen önemli gelişmelerden biri de Teknopark İstanbul. 500 bin metrekarelik alana yayılacak proje, Türkiye'nin en büyük teknoparkı olacak. Uluslararası  standartlara uygun olarak yükselen projenin ilk etabı bu yılın ortalarında bitirilecek. 


Kurköy'de yaşamın başladığı projeler

Tüm bu gelişmelere sahne olmuş bölgede satılık daire  arayanlar için bölgede yaşamın başladığı projeleri araştırdık. Aşağıdaki tabloda Kurtköy satılık ev fiyatları 2013 ve projeleri görüyorsunuz. 


 Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Yaşamın başladığı projelerde ikinci el daire fiyatları 

Kurtköy'de yaşamın başladığı projelerde ikinci el satılık daire fiyatları ve proje özellikleri ise şöyle; 


Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Dumankaya Trend

Dumankaya İnşaat imzalı Dumankaya Trend projesinde şu an 65 metrekarelik ikinci el satılık 1+1 daire fiyatı 160 bin TL'den başlıyor. Projede 151 metrekarelik ikinci el 3+1 satılık daire fiyatı ise 397 bin TL. 

110 bin metrekare arsa üzerine konumlu projenin yüzde 85'i yeşil alan. Dumankaya Trend sosyal olanakları arasında; 3 adet açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, basketbol sahası, 1 kilometre yürüyüş ve koşu parkuru, açık alan spor ekipmanları, voleybol sahası, tenis kortları, mini futbol sahası, 0-6 yaş grubu bebek ve çocuk evi, mini market, migros, oto kuaför, göletler, pastane, pizzacı, barbekü alanı, satranç platformu bulunuyor.


Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Miracle Residence 

Mön İnşaat projesi olan Miracle Residence'da ise şu an 100 metrekarelik ikinci el 2+1 dubleks daire fiyatı 320 bin TL iken, 122 metrekarelik ikinci el 2+1 bahçe dubleksi dairenin fiyatı ise 350 bin TL. 

Toplamda 124 konuttan oluşan projede otopark, güvenlik hizmetleri, botanik bahçe, açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu ve çocuk oyun parkı gibi olanaklar yer alıyor. 


Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Esttanbul 

Menta Yapı imzalı Esttanbul'da şu an 153 metrekarelik ikinci el 3+1 daireyi 380 bin TL'ye almak mümkün. 

10 katlı 4 bloktan oluşan proje 14 bin metrekarelik alana yayılıyor. Esttanbul'un sosyal olanakları arasında; suni gölet, tenis kortu, açık havuz, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness center, squash salonu, sauna, kreş, toplantı odası, market, teras cafe yer alıyor. 


Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Ayvacı Park 

Ayvacı Yapı tarafından hayat verilen Ayvacı Park'ta şu an 140 metrekarelik ikinci el 3+1 daire 350 bin TL'ye alınabiliyor. 

10 katlı 4 bloktan oluşan proje 23 bin metrekarelik alanı kaplıyor. Ayvacı Park'ta; futbol sahası,  otopark, yüzme havuzu, buhar odası, güvenlik, sauna, fitness salonu, basketbol sahası, çocuk yüzme havuzu gibi sosyal alanlar konumlu. 


 Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Mini Point

Kurtköy satılık ev fiyatları 2013 listesinde Mini Point projesi de geliyor. Anadolum İnşaat tarafından yükseltilen projede şu an ikinci el 45 metrekarelik stüdyo daire 94 bin TL'ye almak mümkün. 

5 bin 400 metrekarelik alan üzerinde yükselen Mini Point'te 132 daire yer alıyor. Projede; 24 saat güvenlik, otopark, yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, basketbol ve mini futbol sahası, hobi odası, fitness center ve kafeterya yer alıyor. 


 Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Franco Vadi Evleri 

Osmanlı Yapı İnşaat projesi olan Franco Vadi Evleri'nde şu an 94 metrekarelik ikinci el 2+1 daire 160 bin TL satış bedeline sahip. 

6 bloktan oluşan projede 128 konut ye alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanı, güvenlik hizmetleri, otopark geliyor. 


Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Tanay Konakları

Kurtköy satılık ev fiyatları 2013 arasında Tanay Konakları'da geliyor. Projede şu an 360 metrekare büyüklüğündeki ikinci el 4+2 daire 650 bin dolara satılıyor. 

Tanay İnşaat'ın hayat verdiği projede 42 konut yer alıyor. Yüzme havuzu ve otoparkın bulunduğu proje; Viaport’a 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 3 kilometre, TEM’e 3 kilometre, E-5’e ise 6 kilometre uzaklıkta konumlu. 


Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!


Turna Life

MSY Yapı projesi Turna Life'da şu an 88 metrekarelik ikinci el 2+1 daire 150 bin TL'ye satılıyor. 

Toplamda 80 konuttan oluşan Turna Life, 10 bin 500 metrekarelik alan üzerine yayılıyor. Projenin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, çift katlı otopark, oyun parkı, fitness center, sauna, kamelya gibi alanlar bulunuyor. 


Şebnem BER/Emlakkulisi.com 




Geri Dön