23 / 04 / 2024

Kurtköy Star Port Residence teslim tarihi!

Kurtköy Star Port Residence teslim tarihi!

Firma: Paşhan İnşaat

Proje: Star Port Residence

Dairelerin 185 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Kurtköy Star Port Residence teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirlendi. Proje, Paşhan İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor...



5 bin 308 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Kurtköy  Star Port Residence  teslim tarihi hakkında detay vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Starport Residence Kurtköy; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, kafeterya, resorant, konfrens salonu, mescit, 7 bin 700 metrekare peyzaj, 260 araçlık otopark alanı gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Dairelerin satışlarına başlanan Kurtköy Star Port Residence teslim tarihi 3 yıl olması planlıyor. Proje, 237 adet konut ve 14 adet dükkandan meydana geliyor. 


1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Starport Residence, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de yükseliyor. 


Firma bünyesinde yüzde 40 peşinatla 36 aya kadar taksitlendirme avantajı sunulan Kurtköy Star Port Residence teslim tarihi 36 olarak belirlendi. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 


Kurtköy Star Port Residence iletişim bilgisi

Telefon: 0216 482 85 85

Web: www.starportresidence.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön