20 / 04 / 2024

Kurtköy ucuz ev!

Kurtköy ucuz ev!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan ve prim potansiyelini sürekli artıran Kurtköy'deki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. İşte küçük birikimi olanlar için Kurtköy uygun satılık daireler....



Sabiha Gökçen Havaalanı ile bir anda Anadolu Yakası'nın yıldızı parlayan lokasyonları arasında yerini alan Kurtköy, yeni yatırımlarla birlikte prim potansiyeli sürekli yükseltiyor. Gerek yatırım gerekse de oturum amaçlı konut almayı düşünenler için Kurtköy'deki uygun fiyatlı evleri araştırdık. Kurtköy'de yeni yapılan markalı konut projelerinde 150 bin TL'nin altında ev bulmak çok zor. Fiyatlar genellikle 200 bin TL'nin üzerinde seyrediyor. Fakat 200 bin TL'nin altında da konut projeleri yok değil. İşte küçük birikimi olanlar için 190 bin TL'nin altında 15 konut projesi....


Kurtköy ucuz ev!


1. Mini Point'te 94 bin 710 TL

Anadolum İnşaat tarafından hayata geçirilen Mini Point projesi, 5 bin 400 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 132 konuttan oluşan projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 94 bin 710 TL'den başlangıç gösterdiği Kurtköy Mini Point'te, 24 saat güvenlik, otopark, yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, basketbol ve mini futbol sahası, hobi odası, fitness center ve kafeterya bulunuyor.


Kurtköy ucuz ev!


2. Dumankaya Flex Kurtköy'de 113 bin 400 TL

Flex Kurtköy projesi Dumankaya İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 8 bin 498 metrekare alan üzerinde yükselen proje, 5 blokta 376 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan Kurtköy Flex'te fiyatlar 113 bin 400 TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği projede teslimlerin Ağustos 2013'te yapılması planlanıyor. Dumankaya Flex Kurtköy'ün sosyal olanakları arasında kademeli yansıma havuzları, fitness center, teras bahçeleri, koşu parkuru, alışveriş üniteleri, güvenlik, koşu parkuru, toplantı salonları ve açık-kapalı otopark bulunuyor.


Kurtköy ucuz ev!

 

3. Home Life'ta 135 bin TL'ye 1+1. Haziran'da teslim

Home Group tarafından hayata geçirilen Home Life projesi 9 katlı 2 bloktan oluşuyor. 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan projede fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor. Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan Kurtköy Home Life projesinde, banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Konutların yanı sıra bin 600 metrekare ticari alanı da içinde barındıran Home Life Kurtköy'de, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, oyun parkı, dinlenme alanları, güvenlik ve basketbol-voleybol-tenis-futbol sahası yer alıyor. 


Kurtköy ucuz ev!


4. Garden Planet'te 148 bin TL'den başlıyor

Garden Planet Kurtköy Evleri, Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 21 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 370 konut yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Kurtköy Garden Planat'te, fiyatlar ise 148 bin 493 TL'den başlıyor. Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanan projede,  banka kredisi ile 120 aya kadar vade imkasın sunuluyor. Kurtköy Garden Planet Evleri'nde fitness salonu, sağlık kulüpleri, Fin hamamı, yüzme havuzu, spa ve spor alanları bulunuyor. Proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 dakika, Viaport AVM’ye 500 metre uzaklıkta konumlanıyor. 


Kurtköy ucuz ev!


5. Sweet Life'ta 153 bin TL

Fon Grup tarafından hayata geçirilen Sweet Life Center 202 bağımsız birimden oluşuyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde konumlanan projede stüdyodan 6+1'e kadar farklı home ofis seçenekleri yer alıyor. Ev-ofis kullanımına yönelik hazırlanan Kurtköy Sweet Life'ta fiyatlar 153 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin Mart 2014'te yapılması planlanan Sweet Life Kurtköy projesi, Viaport'a 1 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi'ne 15 dakika, Teknopark'a 50 metre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise yürüme mesafesinde yer alıyor.


Kurtköy ucuz ev!


6. Park Verde Residence'ta 164 bin TL

BGM Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Park Verde Residence, toplam 234 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 164 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Kurtköy Park Verde Evleri'nde, konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 17 dönüm alan üzerinde yükselen Kurtköy Park Verde Rezidans'ın sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları, parklar, cafe, restoranlar,  dinlenme terasları ve yürüyüş yolları bulunuyor.


Kurtköy ucuz ev!


7. Sultanpark'ta 165 bin TL. Hemen teslim

Sultanlar Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Sultanpark projesi 8 bin 700 metrekare alan üzerinde toplam 110 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan projede fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kurtköy Sultanpark, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, TEM ve E-5'e yakın mesafede konumlanıyor. Sultan Park Evleri'nin sosyal olanakları arasında ise her daireye özel depo alanı, yürüyüş yolları, güvenlik sistemi, açık spor alanları, site giriş-çıkış güvenlik ünitesi, kafeterya, çevre aydınlatması, açık ve kapalı otopark bulunuyor. 


Kurtköy ucuz ev!


8. Gözde Sitesi'nde 170 bin TL

Gözde Sitesi M. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 60 daireden oluşan projede konutların tamamı 102 metrekare 2+1'lerden oluşuyor. Fiyatların 170 bin TL ile 175 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Kurtköy Gözde Sitesi'nde, yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise taksitlendiriliyor. E-5 ve TEM Otoyolu'na 250 metre uzaklıkta konumlanan Gözde Sitesi'nde, teslimler hemen yapılıyor. Projede, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


Kurtköy ucuz ev!


9. Work Square'ta 171 bin TL

MVK Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Work Square projesinde stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 171 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimlerin Mart 2015'te yapılması planlanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Work Square Kurtköy'de yüzme havuzu, spa, kafeler, hobi alanları, sosyal tesis, oyun alanları ve sosyal tesis yer alıyor.


Kurtköy ucuz ev!

 

10. Ayvacıpark'ta 175 bin TL

Ayvacı Park projesi Kurtköy'de Ayvacı Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 23 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje, 10 katlı 4 bloktan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Ayvacıpark Kurtköy'de fiyatlar ise 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 kilometre mesafede konumlanan Ayvacıpark'ta, otopark, yüzme havuzu, güvenlik, futbol sahası, sauna, basketbol sahası, fitness salonu, çocuk yüzme havuzu ve buhar odası gibi alanlar yer alıyor.


 Kurtköy ucuz ev!


11. Elit Grand Palas'ta 185 bin TL. 48 ay vade farksız taksit

Dünya saraylarından esinlenerek tasarlanan Elit Grand Palas, Delmar Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 55 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 185 bin TL'den başlangıç gösterdiği Elit Grand Palas Kurtköy'de 48 aya kadar sıfır faizle taksit avantajı sunuluyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Delmar Elit Grand Palas'ta teslimlerin ise Haziran 2014'te yapılması planlanıyor. Kurtköy Elit Grand Palas'ın sosyal olanakları arasında, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, mini gold sahası, Türk hamamı, spa, restoran, yoga, lounge, sağlık merkezi, otopark, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri yer alıyor. 


 Kurtköy ucuz ev!


12. Kent Plus New Port'ta 185 bin TL'den başlıyor

Kentplus Newport projesi, Kent Toplu Konut ve Maslak Yapı Ortak Girişimi ile hayata geçiriliyor. 22 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 4 blokta toplam 436 daire yer alıyor. Stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Kentplus Newport Kurtköy'de fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede, firma bünyesinde de yüzde 50 peşinatla vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan Kent Plus New Port'ta aktivite alanları, çocuklar için özel oyun alanları ve parklar, basketbol ve voleybol sahası, açık yüzme havuzu ve tenis kortu bulunuyor. 


 Kurtköy ucuz ev!


13. Park Life'ta 187 bin TL'ye 1+1

Park Life projesi Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 16 bin metrekare alan üzerinde toplam 245 daireden oluşan projede 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 187 bin TL'den başlangıç gösterdiği Park Life Kurtköy'de, teslimlerin ise Ağustos 2013'te yapılması planlanıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 4.5 kilometre, E-6 otoyolu gişelerine 1.5 kilometre mesafede konumlanan Park Life Kurtköy'de, yüzme havuzları, sauna, fitness merkezi,  otopark ve çocuk oyun alanları bulunuyor.  


 Kurtköy ucuz ev!


14. Helenium Wings'te 187 bin 500 TL. 72 ay sıfır faizle taksit

Helenium Wings projesi Başarır İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 388 konuttan oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 187 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Kurtköy Helenium Wings projesinde 72 aya kadar sıfır faizle taksit avantajı sunuluyor. Aralık 2014'te teslim edilmesi planlanan Başarır İnşaat Helenium Wings Kurtköy, 5 bin 400 metrekare alan üzerinde 5 bloktan oluşuyor. 


 Kurtköy ucuz ev!


15. Armağan Evleri'nde 189 bin TL'ye 3+1 daire. Haziran'da yaşam başlıyor

Teknopark ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde yükselen Armağan Evleri projesi MSY Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 18 konuttan oluşan projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.  2 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Armağan Evleri Kurtköy projesinde 2+1 ve 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede son 4 adet kalan 3+1 daire 189 bin TL ile 199 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan Kurtköy Armağan Evleri projesi, Teknopark ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde, Metro, Kartal, Kadıköy ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise yakın mesafede konumlanıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön