19 / 04 / 2024

Kuruçeşme Kültür Merkezi'nin inşaasının büyük kısmı tamamlandı!

Kuruçeşme Kültür Merkezi'nin inşaasının büyük kısmı tamamlandı!

Kocaeli'ndeki Kuruçeşme Kültür Merkezi'nin inşaat çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı...



Kuruçeşme Kültür Merkezi, farklı mimari tarzıyla şekillenmeye başladı. Giriş kısmında kuleyi andıran iki yapısı bulunan merkezin bu iki yapının arasında cam bölme yer alıyor. Bodrum, zemin ve bir kattan oluşan yapının 870 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Yapı düğün, konferans, tiyatro ve seminer gibi sosyal aktivitelerin gerçekleşmesine imkân sağlıyor.


AMFİ NİKÂH SALONU


Kuruçeşme Fatih Mahallesinde yapımı süren kültür merkezinin tuğla örme işleri devam ediyor. Yapını çevresindeki boş alanlar taş dolgu yapılarak düzenleniyor. Spor amaçlı olarak da kullanılabilecek binada spor salonu yer alıyor. Binanın bodrum katında 160 kişilik amfi şeklinde nikâh salonu bulunuyor. Binada sergi amaçlı fuaye odası ve nikah memur odası, sanatçı odaları ve servis amaçlı mutfak diğer bölümler arasında yer alıyor.


ÇOK AMAÇLI HİZMET VERİYORLAR


Halkın ihtiyaçlarına göre yapılan kültür merkezleri geniş salonları ve çok amaçlı yapılarıyla hizmet veriyor. Yapı özellikleri bakımından da cazip mekânlar olan kültür merkezleri bulundukları mahalledeki halkın sosyal isteklerine cevap verecek programlar uyguluyorlar.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön