19 / 04 / 2024

Kuşadası Amara Sealight Elite Hotel açıldı!

 Kuşadası Amara Sealight Elite Hotel açıldı!

İki Grammy ödüllü efsanevi saksafoncu Ernie Watts; Kuşadası Amara Sealight Elite Hotel'in açılışında Kerem Görsev Trio ile tam bir müzik şöleni yaşattı.



Dünyanın en ünlü saksafoncularından Grammy ödüllü Ernie Watts, geçtiğimiz günlerde Kerem Görsev Trio ile Kuşadası'ndaki Amara Sealight Elite Hotel'in açılışında unutulmaz bir performans sergiledi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un da katıldığı görkemli açılış töreninde tam bir caz şöleni yaşandı. Deniz Işığı Otelcilik'in hayata geçirdiği ve Kuşadası'nda konuklarına farklı bir konseptte hizmet verecek olan Amara Sealight Elite Hotel, 35 milyon Euro yatırımla inşa edildi. 392 odalı otelde, Avrupa'nın en ünlü Thalassoterapi merkezi olan Relais Thalasso'nun da bir şubesi bulunuyor. Otel; Kuşadası'nı, Türkiye'nin tek otantik Thalassotherapi merkezi olarak, dünyanın önemli destinasyonlarından biri yapma konusunda iddialı. 4 bin metrekare alanda hizmet verecek olan otel; sağlık ve keyfi, deniz suyunun nimetleri eşliğinde sunuyor. Relais Thalasso'nun Fransa dışındaki tek şubesi olan merkezde; konuklar, mevsimsel değişiklik, yoğun iş temposu, stres ve yorgunluğa karşı Thalassoterapi kürlerinden yararlanabilecek. 


ÜNLÜ LEZZET DURAKLARI 

Otel; dünyaca ünlü markalarla bir lezzet durağı olmaya da aday. Konuklar; İtalyan mutfağından mozzarella peyniri ile ünlü Fratelli La Bufala, Güney Amerika mutfağının ilginç tadlarını sunan La Paz, Türk mutfağının farklı çorba çeşitleri ile unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri sunan Shorba'nın tadını çıkarabilecek. Ayrıca Uzak Doğu mutfağının eşsiz tatlarının bulunduğu Wok, organik lezzetlerin yer aldığı La Promenade ve deniz ürünlerinin sunulacağı L'Azur da konuklarını bekliyor. Anadolu ile Kabuba ise topraklarımızdan farklı lezzetleri sunuyor. 


Sabah


Geri Dön