19 / 04 / 2024

Kuşadası AVM 2014 yazının ortasına doğru açılacak!

Kuşadası AVM 2014 yazının ortasına doğru açılacak!

Klaros İnşaat'ın ana yatırımcı olarak yer aldığı organizasyon ile ortaya çıkan "Kuşadası AVYM", yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekare kiralanabilir mağaza alanı ile dev bir yatırım olarak ilçenin yeni ilgi odağı olmaya aday...




"Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi", adında da vurgulandığı gibi Kuşadası'nın ve bölgenin gözde yaşam merkezi olma konusunda iddialı bir proje olarak ilerliyor. 


Klaros İnşaat'ın ana yatırımcı olarak yer aldığı organizasyon ile ortaya çıkan "Kuşadası AVYM", yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekare kiralanabilir mağaza alanı ile dev bir yatırım olarak ilçenin yeni ilgi odağı olmaya aday. 


Bünyesinde yer alan; 5M Migros, moda&kozmetik, elektronik, ev tekstili mağazaları ve dünya mutfaklarını barındıran, her biri farklı konsept sunan restoran ve kafeler ile alışveriş için ideal çeşitliliği sunuyor. 


Amfi tiyatro Kuşadası AVYM'de, konser, gösteri ve birçok aktivitenin yapılabileceği 2 bin 500 kişilik bir amfi tiyatro da bulunuyor. 


Ulusal ve yerel olarak perakende sektöründe öncülük eden markaların yer aldığı 100'ün üzerinde mağaza, bin 200 metrekarelik açık ve 425 metrekarelik kapalı çocuk oyun alanı, AVM'lerde bir ilk olan amfi tiyatrosu ile yaşam merkezi ismini hak eden "Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi" yaz sezonunda açılacak. 


Merkezin, kiralama yönetimi ve marka karması danışmanlığını alanında uzman ve sektörde 20 yıllık bir deneyime sahip olan İstanbul kökenli "2RE Gayrimenkul Yönetimi& Perakende Danışmanlığı" firması yürütüyor. Bölgenin yeni yaşam merkezi, 2014 yazının ortasına doğru açılacak. 



Posta Ek 


Geri Dön