19 / 04 / 2024

Kuşadası Belediyesi yolları yeniliyor!

Kuşadası Belediyesi yolları yeniliyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Kentte sıcak asfalt çalışması tamamlanırken bölgede bordür döşeme ve kaldırım yapım çalışmaları sürüyor. İşte ayrıntılar...



Kuşadası Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım seferberliği tüm hızıyla sürüyor.

Kapalı pazaryeri önünde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlanırken bölgede bordür döşeme ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Camiatik Mahallesi’nin 12 sokağı ise parke ile döşendi.

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt, parke, bordür ve kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yaz sezonunun başından itibaren yol yapım atağına geçen Fen İşleri Müdürlüğü, yakında hizmete girecek olan kapalı pazar yeri çevresinde sürdürdüğü asfalt çalışmasını tamamlamasının ardından bordür ve kaldırım döşeme faaliyetine başladı.


CAMİATİK’E 38 BİN METREKARE PARKE


Bir yandan sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bir yandan da parke döşeme faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak Camiatik Mahallesi’nin 12 sokağına toplam 38 bin metrekare parke döşendi. Yol yenileme çalışmalarından çok memnun olan mahalle sakinleri Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.


TARİHİ MEZARLIĞA ÇEVRE DÜZENLEMESİ


Öte yandan tarihi Cevraki Mezarlığı’nda çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Mezarlığın zarar gören taş duvarı yeniden örülürken yapılacak temizlik ve peyzaj çalışması ile Cevraki Mezarlığı tümüyle yenilenecek.


Hürriyet Yerel




Geri Dön