29 / 03 / 2024

Kuşadası Cicey Apart otel icradan satılık! 900 bin TL'ye!

Kuşadası Cicey Apart otel icradan satılık! 900 bin TL'ye!

Kuşadası İcra Müdürlüğü Cicey Apart Otel'i 900 bin TL tahmini bedelle icradan satışa çıkardı



Kuşadası İcra Müdürlüğü Cicey Apart Otel'i icradan satışa çıkardı. Tahmini bedeli 900 bin TL olan apart otelin satışı 21 Mayıs 2010 tarihinde günü saat 09.40'ta Kuşadası Adalet Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılan apart otel Aydın, Kuşadası, Türkmen Mahallesi 20-L pafta, 485 ada, 8 parsel, bir zemin altı katlı bahçeli apart otel halen faal halde. Toplamda bodrum kat ile birlikte 2 bin metrekare kullanım alanı var. Bodrum +zemin +5 normal kattan oluşuyor. Otelin ticari imarı bulunuyor.

Otelin diğer teknik özellikleri şöyle:
Otelin girişinde zemin katta teras vardır ve zemini de seramik kaplıdır. Asansörlüdür. Dış kapı ve pencereler PVC doğramadır. Merdiven ve hol döşemeleri mermerdir. Bodrum katın bahçesinde havuz ve bar vardır. Bodrum katta bay bayan banyo ve wc, iki adet depo olarak kullanılan oda, bir adet hidrofor ve yakıt tankı odası bulunmaktadır. Zeminde girişe göre sağ tarafta cafe, bar ve lobi bulunmaktadır. Arka tarafta ise bir oyun salonu, 2 oda, 1 banyo +wc , 1 mutfak vardır. Yer döşemeleri seramik, duvarları saten alçıdır. Girişe göre sol tarafta resepsiyon vardır. Toplamda 28 oda vardır. Odalarda girişte sol tarafta mutfak nişi ve salon, iç kısımda banyolu bir yatak odası vardır. Yer döşemeleri seramik kaplıdır. Duvarlar alçı ve tavanlarda kartonpiyer vardır. Kapı kasaları demir ve kapılar Amerikan paneldir. 5 adet stüdyo tarzı oda vardır ve taban alanı yaklaşık 32 metrekaredir. Diğer apartların taban alanı ise yaklaşık 40 metrekaredir.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön