26 / 04 / 2024

Kuşadası'nda Ayaz-Sun Sitesi'nde 125 bin TL'ye icradan!

Kuşadası'nda Ayaz-Sun Sitesi'nde 125 bin TL'ye icradan!

T.C. Kuşadası 1. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Türkmen mahallesi Pilavtepe mevkiinde yer alan Ayaz-Sun Sitesi'ndeki meskeni 125 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 10 Eylül 2012 Pazartesi günü yapılacak



Verilen ilan şöyle;


T.C. KUŞADASI l.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ Dosya No: 2011/702 TALİMAT - Örnek No:27 TAŞINMAZIM AÇİK. ARTIRMA İLANI

1- Taşınmazın Tapu Kavdı. Hali Hazır Durumu. İmar Durumu :

Aydın İli Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi Pilavtepe Mevkii '2219 Ada, 1 Parsel, 278 Cilt 27499 sayfada kayıtlı 4/87 arsa paylı A Blok, 3+çatı,13 nolu bağımsız mesken Mesken bulunduğu blok çevre yolu üzerinde ve yola takribi 300-400 metre mesafede bulunan Ayaz-Sun Sitesi içerisinde yer almaktadır. Site etrafı duvarla koruma altına alınmış, çevre düzenlemesi yapılmış olup, kısmen toprak yol ile ulaşımı sağlanmaktadır. Her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır vaziyette olup, etrafında bitmiş konutlar

ve boş arsalar mevcuttur. Binanın asansörleri ve merpenleri mevcut olup, dış zeminler traveıtenle kaplıdır. 13 nolu A Blok 3+ çatı kat mesken giriş katı zeminleri seramik, 2 oda, salon, banyo, açık mutfak ve WC den oluşmaktadır. Ayrıca ebeveyn banyosu vardır.

Çatı arası açık mutfak, salon ve banyodan oluşmakta olup, üzeri ahşap lambirlidir. Toplam 110.00 m2 kullanım alanlıdır. Meskenin duvarları alçı sıvalı, kartonpiyerlidir. Kuşadası Şehir imar planı içerisinde kalmaktadır.

Muhammen Bedeli 125.000,00 TL Satış Saati_: 09:20 - 09:25 Arası

2- Taşınmazın Tapu Kavdı. Hali Hazır Durumu. İmar Durumu :

Aydın İli Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi Mağrupoğlu-Mevkii 444 Ada, 45 Parsel, 152 Cilt, 15013 sayfada kayıtlı 1/36 arsa ‘paylı 2 Blok, 9 nolu dükkan tapu kaydında dükkan olmasına rağmen zeminde mesken haline dönüştürüldüğü, taşınmaz Kuşadası Selçuk Karayolunun çevre yolu üzerinde en sonda sayılabilecek Üner Yapı Kooperatifi içerisinde yer almaktadır. Mahallinde yapılan inceleme ve alınan bilgilerden kot farkı nedeni ile binanın giriş katı görünümünde olup, salon, 2 oda, açık mutfak, banyo, wc. Den oluştuğu, toplam yaklaşık 70 m2. kullanım alanlı olup, otomatiK panjur, zeminler seramik, hazır mutfak, pencereler çiftcam, ıslak zeminler tavana kadar seramik, iç kapılar ahşap bakımlı ve kaliteli malzeme ve işçilikli bir yer olduğu saptanmıştır .Her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır vaziyettedir. Deniz manzaralı olup, çevre düzenlemesi yapılmış, bakımlı ve

düzenli olduğu tespit edilmiştir. 'Kuşadası Şehir imar planı içerisinde kalmaktadır.

Muhammen Bedeli : 80.000,00 TL Satış Saatij 09:20 - 09:25 Arası Satış Şartları_:

1-Satış 10.09.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında ADLİYE ZEMİN KAT Z-3 adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 20.09.2012 günü ADLİYE ZEMİN KAT Z-3 adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40 ‘mı bulması lazımdır.Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20’si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittin Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği, gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

(*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.

(İİKm.126)

B:45505 www.bik.gov.tr 


İlan için tıklayın!


Geri Dön