29 / 03 / 2024

Kuşadası'nda Öztatar Sitesi'nde 200 bin TL'ye icradan daire!

Kuşadası'nda Öztatar Sitesi'nde 200 bin TL'ye icradan daire!

T.C. Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Ege mahallesinde bulunan Öztatar Sitesi'ndeki daireyi 200 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 28 Ağustos 2012 Salı günü 10:20-10:30 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle; 


T.C. KUŞADASI 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No : 2011/642 E.

Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi, Niteliği, Kıymeti ve Önemli Özellikleri:

1-Tapu Kaydı: Aydın, Kuşadası, Türkmen mah. Hanımcamii mevkii cilt no. 140, sayfa no. 13772. ada no. 1723 parsel no.l de kayıtlı 5.113,76 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde 2/100 arsa paylı A 1 blok, kat.2, bağımsız bölüm bulunan mesken vasfında taşınmaz.

Hali Hazır Durumu: Taşınmaz Kuşadası ilçesi Ege mahallesinde bulunan Öztatar sitesi içerisinde A1 blok 5 nolu dairedir.Taşınmaz 3 oda salon, mutfak, 1 ana banyo, 1 ebeveyn banyosu, 1 wc den müteşekkildir. Mutfak hazır mutfak dolaplıdır ve banko mermerdir. Oda zeminleri ahşap parkedir. Banyolar da duvarlar tavana kadar fayans yerler seramiktir.Duvarlar alçı sıvalı ve kartonpiyerlidir. Dış kapı ve pencereler pvc.dir. Giriş kapısı çelik kapıdır. İç kapılar lake boyalıdır. 120 m2 kullanım alanına sahiptir. Bina asansörlüdür. Bina dışı sıva üstü dış cephe boyasıdır. Deniz manzarası vardır. Masrafsız ve oturulur haldedir. Tüm altyapı hizmetlerinden faydalanır. Alışveriş noktalarına yürüme mesafesindedir. Sitede yüzme havuzu mevcuttur. 

İmar Durumu : Taşınmazın içerisinde bulunduğu 1723 ada, 1 parsel Kuşadası 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına göre E=1.20 ayrık nizam 5 kat konut imarlıdır.

Muhammen Bedeli: 200.000,00 TL K.D.V Oranı: %1 Satış Saati: 10:20 -10:30 Arası Satış Şartları

1-Satış 28.08.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Kuşadası Adalet Sarayı Zemin kat Z-03 nolu oda adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 07.09.2012 günü Kuşadası Adalet Sarayı Zemin d kat Z-03 nolu oda adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadi artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanlı alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20’si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu Harcı alıcı payı, İhale Damga Vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve Tellaliye Ücreti ve Tapu Harcı satıcı payı satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masraf olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi

isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. 04.07.2012 (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. (IIK m. 126) 

Örnek No:27 B.44213 

www.bik.gov.tr


İlan için tıklayın!


Geri Dön