18 / 04 / 2024

Kuşadası'nda Sökem Sitesi'nde satılık dubleks konut!

Kuşadası'nda Sökem Sitesi'nde satılık dubleks konut!

T.C. Kuşadası İzalei Şuyu Satış Memurluğu, Aydın İli, Kuşadası İlçesi'ndeki Sökem Sitesi'nde dubleks mesken, 250 bin TL'den satışa çıkardıldı. Satış, 11 Eylül 2012 Salı günü 13:30-13:40 saatleri arasında gerçekleştirilecek



Verilen ilan şöyle;


GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTIRMA İLANI 

T.C. KUŞADASI İZALEİ ŞUYU SATIŞ MEMURLUĞUNDAN

DOSYA NO: 2012/8-Satş

(Satılmasına karar verilen Gayıimenküllerin Cinsi,Kıymeti,Adedi,Evsafı)

Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Soğucak köyü, Plaka mevkiinde kain,1075 parsel sayılı,4.774.00-m2 yüzölçümlü, Bahçeli Yirmi sekiz adet dubleks Kargir ev Ana taşınmaz nitelikli, 10 Blok,1/28 arsa paylı,1 nolu bağımsız bölüm, DUBLEKS MESKEN nitelikli taşınmaz,Cilt:2,Sayfa 107 de kayıtlıdır.

Satışa konu taşınmaz, 1 nolu bağımsız bölüm,SÖKEM SİTESİ içerisinde PERJNYA SOKAK 76 kapı numaralı meskendir. Site denize sıfır konumdadır,Mesken denizden itibaren 3 sırada o|up,köşe başı evdir.konumu iyidir, Terasından deniz manzarası mevcuttur.Site içi yollar ve bahçe düzeni tamdır,ulaşımı kolaydır.Taşınmaz ve çevresi belediye ve diğer tüm resmi kuruluşların getirmiş olduğu tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Kuşadası merkezine 11.km mesafededir.Taşınmazın kapalı olması nedeniyle iç özellikleri açık olan camdan bakılarak emsal ve site sakinlerinden alınan bilgilere,dış görünüm,konum özelliklerine göre yapılmıştır.Mesken zemin katta açık mutfaklı salon,wc,üst katta 3 oda 1 banyodan İbarettir.70.00-m2 kullanım alanına sahip olup,çatı kiremittir. Dış teras zeminleri seramiktir teras üstü ahşap pergoledir.iç kapılar ve giriş kapısı vernikli ahşaptır. Dış cephede zemin katta taş kaplama vardır. Mutfak dolapları hazır mutfak, banyo mermer .duvarları eski tip fayanstır. Tabanlar kalebodur kaplıdır,İç duvarlar sıva üstü boyadır.iç merpenler dökme mozaiktir.Terasta barbekü vardır. Denize yaklaşık 100.metre mesafededir,Davutlar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına göre2 Kat KONUT.." imarlıdır.Taşınmazın konumu,denize mesafesi alım,satım kolaylığı,günün ekonomik koşulları ,çevre rayiç değerleri, yıpranma payı ve imalat özellikleri dikkate alındığında, bilirkişilerce taşınmaza Toplam: 250.000.00-TL değer takdir etmişlerdir.

İMAR DURUMU : Taşınmazın bulunduğu 1075 parsel,Davutlar 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına göre

2 Kat KONUT imarlıdır..4

MUAMMEN BEDELİ: 250.000.00-TL dir.

SATIS ŞARTLARI:

1 -Birinci açık artırma: 11.09.2012 SALI günü Saat:13.30-13.40-arasında Kuşadası Adalet Sarayı Zemin kat MEZAT salonu Z-03 nolu ODA'da açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını,satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla, 21.09.2012-CUMA günü Saat: 13.30-13.40-arasında, Kuşadası Adalet Sarayı Zemin kat MEZAT salonu Z-03 nolu ODA'da ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada'da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Su kadarki, artırma bedelinin malın tahmin edilen bedelin %40'nı bulması ve satış isteyenin alacağına,rüçhanı olan alacaklarının toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflannı geçmesi lazımdır.Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmayaiştirak edeceklerin,tahmin edilen kıymetin yüzde 20'si nispetinde Türk Lirası,peşin para(Döviz cinsinden para kabul edilemez) veya bu miktar kadar milli bir bankanın,dosya bilgilerini haiz KESİN ve SÜRESİZ ibaresini taşıyan teminat mektubunu vermeler lazımdır.ihaleye iştirak edeceklerden hissedar olanlardan hissesi teminatı karşılamadığında FARK TEMİNATI dosyaya bloke edeceklerdir. Satış peşin para iledir. Alıcıya istediğinde 10 günü geçmemek'üzere mehil verilebilir, 1/2 nispetinde Tapu alım harcı,Binde 4,95 oranında ihale damga vergisi ile Şartnamede belirtilen %1-K.D.V.tutarı alıcıya aittir. Birikmiş vergiler,Tellaliye,Karar harcı,Varsa Veraset intikal ve Emlak vergi borçları ile.Yargılama ve Satış memurluğu masrafları,vesair ücretleri .hissedarların hisseleri oranında, hisselerinden kesilerek satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde memurluğumuza bildirmeleri lazımdır.Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-Satışbedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenrfıezse icra iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve Temerrüt faizinden alıcı ve kefilleri müteselsilen mesul tutulacak've hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-Şartname,ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup posta gideri verildiği- takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir..

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları,başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı 2012/8-Satış dosya numarasıyla memurluğumuza başvurmaları gerekmektedir.

iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. 23/07/2012

(* i ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de. dahildir.

(İİKm. 126)

B: 47894 www.bik.gov.tr


İlan için tıklayın!



Geri Dön