26 / 04 / 2024

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açıldı!

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açıldı!

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.



Frig Fuarcılık tarafından organize edilen Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı törenle ziyarete açıldı.


Fuarın açılış töreninde konuşan Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, fuarda inşaat, yapı denetim, bahçe dekor, sigorta, banyo, mutfak, güvenlik sistemleri, prefabrik, seramik, boya, güneş enerjisi gibi ev yaptırmak ve yenilemek isteyenlerin ihtiyaçlarının karşılanabileceği stantların açıldığını kaydetti.


Fuarda 52 firmanın yer aldığını belirten Varol, "Evini yenilemek isteyenler, ev yaptıranlar, kentsel dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler ’Kütahya Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri ve Isıtma-Soğutma Teknolojileri Fuarı’nda evleri için her şeyi bir arada bulabilecekler. Ulaşım için şehir merkezinden fuara özel ücretsiz servisler tahsis edildi.Halkımız bu servislerden faydalanabilirler. Bizi bu fuarda yalnız bırakmayan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Mimarlar Odasına, İnşaat Mühendisleri Odası’na çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca her fuarda yanımızda hissettiğimiz valimiz ve belediye başkanımıza da müteşekkiriz. Ziyaretler ücretsizdir" diye konuştu.


Varol, fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenleneceğini ifade etti.Varol, fuarın 22 Mayıs gününe kadar gezilebileceğini sözlerine ekledi.


Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, sektörel fuarların Kütahya ekonomisine büyük katkılar sağladığını dile getirdi.Kütahya Vali Vekili Hüdayar Mete Buhara da, fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen kişi ve kurumları tebrik ederek, halkın ve ilgili firmaların fuarı mutlaka ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Konuşmalarından ardından fuarın açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından ’hayılı olsun’ temennisi ile kesildi.Açılış törenine Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Kölgeli ve Murat Arık ile çok sayıda daire müdürü ve vatandaşlar katıldı. 


Kütahya Vizyon


Geri Dön