26 / 04 / 2024

Kütahya 2. OSB Atık Su Arıtma Tesisi projesi için imzalar atıldı!

Kütahya 2. OSB Atık Su Arıtma Tesisi projesi için imzalar atıldı!

Kütahya Merkez 2. OSB, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sunmuş olduğu Önce Çevre, Kütahya Merkez 2. OSB Atık Su Arıtma Tesisi projesi ile mali destek almaya hak kazandı




Kütahya Merkez 2. OSB, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı (TEÇDP) kapsamında sunmuş olduğu Önce Çevre, Kütahya Merkez 2. OSB Atık Su Arıtma Tesisi projesi ile mali destek almaya hak kazandı Zafer Kalkınma Ajansı ile Kütahya Merkez 2.  OSB arasında 2.0SB Atıksu Arıtma Tesisi Projesinin sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyi Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ ile 2.0SB Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı ve Belediye Başkan yardımcısı Galip Gültekin ve 2.0SB Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcısı Murat Koyak imzaladı. 


"TR33 Bölgesi'nin sürdürülebilir ve yenilikçi bir anlayış ile yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla; turizmin Bölge ekonomisine katkısının arttırılması, enerji kullanımında verimliliğin ve çeşitliliğin sağlanması ve çevresel sorunların azaltılması için gerekli fiziki altyapıların tesisi" kapsamına uygun olarak projemizin genel amacı belirlenmiş ve projemiz ile bu amacın gerçekleştirilmesine katkıda bulunulması amaçlanıyor. 


Gazete 43



Geri Dön