25 / 04 / 2024

Kütahya Adranos Yaşam Merkezi'nde son durum!

Kütahya Adranos Yaşam Merkezi'nde son durum!

Tavşanlı'da Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve 2 milyon 250 bin TL'ye mal olacak Adranos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesi'nin inşaatı devam ediyor.



TAVŞANLI halkının geçmişte en önemli uğrak yerlerinden biri olan ve daha sonra bir mezbeleliğe dönüşen Ada Mesireliği, Başkan Güler ile birlikte tekrar o eski canlı günlerine kavuştu. Birbiri ardına yapılan yatırımlarla bölgede yeni bir yaşam merkezi oluşturuldu. Buz pisti inşaatı ise hızla ilerliyor. Tavşanlı'da "Ada Mesireliği Canlanıyor" sloganıyla başlatılan ve Zafer Kalkınma Ajansı'nın destek verdiği Ada projesinde yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak buradaki Adranos Çayı üzerinde başlatılan çalışmalar sürerken, bu alan çevre düzenlemeleriyle yeşil bir hüviyete kavuşturuldu. Barbeküler, spor aletleri, çocuk oyun grupları, amfi tiyatro, seyir terası, mescit ve lavâboların inşa edildiği Ada Mesire Alanı piknikçilerin de vazgeçilmez mekanı haline geldi. 


BUZ PİSTİ NDE BULUŞACAĞIZ 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler şöyle konuştu: "Ada Mesireliğindeki bir diğer projesi de buz pateni pisti. 'Adronos Yaşam Merkezi' adıyla burada yapımı devam eden yeni tesis, ilçeye daha önce tanışmadığı farlı bir spor hizmeti sunacak. Başkan Mustafa Güler'in projesi olan buz pateni pisti inşaat çalışmaları tüm hızıyla ilerliyor. Proje, bu yıl içerisinde tamamlanacak. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından da desteklenen ve 2 milyon 250 bin TL'ye mal olacak Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesi'nin inşaatına devam ediyoruz. Bu projenin yüzde 42'lik kısmının ZEKA tarafından karşılanıyor. Bu sene içesinde Adranos Yaşam Merkezimizi de faaliyete almayı planlıyoruz." 


Star


Geri Dön