25 / 04 / 2024

Kütahya Emet Devlet Hastanesi 15 milyon 755 bin liraya mal olacak!

Kütahya Emet Devlet Hastanesi 15 milyon 755 bin liraya mal olacak!

met İlçesinde yapılacak olan 60 yataklı yeni devlet hastanesi işini alan VERON DIS TICARET INSAAT A.S 16 Ocak 2014’te sözleşme imzalarken şantiye kurma çalışmalarını tamamlayarak hastane inşaatı işlemlerine başlıyor.




Emet'e 60 Yatak Kapasiteli Devlet Hastanesi İtinası Kütahya'nın Emet ilçesine yaptırılacak olan 60 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi binasının temeli törenle atıldı. 

TOKİ tarafından ihalesi yapılan ve yüklenici firma Veron Dış Ticaret İnşaak A.Ş. tarafından Emet ilçesine yapılacak olan 60 yatak kapasiteli Emet Devlet Hastanesi binasının temeli Vali Şerif Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi. 

Törende konuşan Vali Yılmaz, il genelindeki hastanelerin durumuyla alaka bilgiler sundu. Yılmaz, "Son on yılda sağlıkla ilgili ilimize yapılan yatırımların toplam tutarı 150 milyon TL dir. 2011 yıllarının sonlarında Tavşanlı Devlet Hastanesine 100 yataklı ek bir bina yapıldı. Ancak buna yoğun bakım dahil olmak üzere 205 yataklı hastanenin 2011 in son aylarında inşaata başlanıldı. Geçen ay itibariyle de tamamlandı. 


Akis Gazetesi


Geri Dön