18 / 04 / 2024

Kütahya Emet'te yeni işyerlerinin tapusu alındı!

Kütahya Emet'te yeni işyerlerinin tapusu alındı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde Esentepe bölgesinde yer alan arsanın satışını alarak yeni sanayi işyerlerinin yapımına başlayan kooperatif, hazineye ait alanında tapusunu aldı.



Kütahya'nın Emet ilçesinde mülkiyeti belediyeye ait olan Esentepe'deki 13 bin 500 metrekarelik arsanın satışını alarak yeni sanayi işyerlerinin yapımına başlayan kooperatif, hazineye ait alanında 5 bin metrekarelik alanında tapusunu aldı. 


Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası öncülüğünde kurulan 87 adet yeni sanayi işyerinin yapım işini alan As inşaat çalışmaları başladı. Arsanın geri kalan bölümü ise hazineden kooperatife devredildi. 


Emet Yeni Sanayi Kooperatifi Başkanı ve Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Abdullah Ünal, yeni işyeri yapımının devam ettiğini açıklayarak "Belediyeden aldığımız 13 bin 500 metre kare yer ve hâzineden aldığımız 5 bin metre kare yer ile toplamda 18 bin metrekare alanda kurulan inşaatlarımız hızla yükseliyor. Tapularımız birleştirildi ve arsamız artık kooperatif ortaklarımızın. 3 ve 4. panellerin çatı panellerinin montajlarının da tamamlandığı sitemiz en kısa sürede hizmete açılacak" şeklinde konuştu.



Eskişehir Anadolu



Geri Dön