28 / 03 / 2024

Kütahya Göbel'e lüks villalar ve cami yapılıyor!

Kütahya Göbel'e lüks villalar ve cami yapılıyor!

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisi yatırımlarına devam ediyor. Lüks villalar ve yeni cami inşasına hazırlanan belediye ihale aşamasına geldi.



Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesislerindeki yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yeni tesisleri ve aile banyolarını vatandaşların hizmetine açan Tavşanlı Belediyesi bir başka yatırım olan lüks villaların inşaatına hazırlanıyor. Projesi hazırlanan çalışmada ihale aşamasına gelindi. 



Belediye Başkanı Mustafa Güler konu hakkında bilgilendirme yaparken, villalarla birlikte mevcut caminin yıkılabileceğini, yerme daha geniş ve modem bit" cami yapılacağını söyledi. Güler; "Göbel Kaplıcalarında yeni yapacağımız havuzlu villa apartlarımızın projeleri hazırlandı ve ihale sürecine başlanıyor. Fiyat aralığında farklı tercihler oluşturmak amacıyla üst düzey proje olarak yapılacak tesislerle birlikte mevcut camiyi de yenileme kararı aldık. Son yıllarda yaptığımız yatırımlar ve tanıtımlar sonrasında yıllık bazda yüzde 70 oranında doluluk gösteren Göbel Termal Tesislerinde, uygulama oteli gibi yeni projeleri de göz önüne alırsak ileriye dönük olarak camüıüı tekrar yapılması zorunlu oldu. Projeler imiz halkımıza hayırlı olsun" dedi. 


Mesut EKİCİ/Ekspres Gazetesi


Geri Dön