18 / 04 / 2024

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.



2013 yılının Ekim ayında temelleri atılan proje, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğinin yanı sıra ailelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor.


Kütahya’nın aile konseptine uygun olarak tasarlanan Kütahya Modern 1’inci etap projesi, geniş metrekareye sahip 2+1 , 3+1 ,4+1 ve 6+1 daire tiplerini de içerisinde barındırıyor.

 ‘Kütahya Modern’ projeleri,  bölgenin etrafında konumlanacak olan diğer projelerle de gün geçtikçe değer kazanıyor. İzka İnşaat adına konuşan Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri , ’Potansiyel yaşam alanları arasında gösterilen Kütahya Modern projelerinin yer aldığı bölge, üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım aksları üzerinde yer alan konumu ve Kütahya’da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatıları ile önemli bir bölge haline gelecektir.  Tamamlanan gençlik spor merkezi ve SGK binalarının yanı sıra henüz inşasına yeni başlanacak olan 5 yıldızlı termal otel ,ticaret merkezi, emniyet müdürlüğü, özel okul , kreş , kamu kurumları ve 600 yatak kapasiteli şehir hastanesi de bölgenin öne çıkacak olan ve gerek Kütahyalıların gerekse diğer yerleşim yerlerinden gelecek olanların ihtiyaçlarına cevap verecek önemli projeler. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat katkılarıyla yapılan bu projeler Kütahya’nın cazibe merkezi haline gelmesinde büyük rol oynayacaktır’  dedi.


Kütahya Modern’in yanıbaşında konumlanan ‘Kütahya Ticaret Merkezi’, içerisinde büyük metrekareli dükkanların ve bölgede eşi benzeri olmayan bir  ‘fitness merkezi’nin yer alacağı özel bir proje. Son dönem spor trendlerine uygun Avrupa’nın önde gelen İtalyan markalı, kırka yakın kardiyo ve egzersiz aleti bu merkeze özel getirildi.  Kompleksde aynı zamanda yoga, pilates derslerinin yapılacağı salonlar, açık-kapalı basket sahaları ve tenis kortları da mevcut. Sporunu yaptıktan sonra rahatlamak isteyenler için düşünülen saunalar da bay bayan ayrı olmak üzere projede yerini almış durumda.


Projelerin yanıbaşında konumlanan bir diğer önemli proje ise ‘Doğa Kolejleri’. Peyzaj alanıyla öne çıkan projede yüzme havuzu ve binicilik faaliyetlerinin yer alacağı alanlar, kapalı spor salonu ve tenis kortları da yer alacak. Eğitim kurumunun 2016-2017 öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.


Kütahya’nın en prestijli projelerinden biri olan  ‘Kütahya Kapalı Spor Salonu’ projesi,  içerisinde yer alan antrenman salonları ,voleybol ve basketbol sahalarıyla sporseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Judo ve güreş  antrenman alanlarının da bulunduğu projede bilardo ve tenis meraklıları için de antrenman alanları mevcut. Yaklaşık 2500 kişiyi ağırlayacak olan spor salonu açılışının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Kütahya Modern sadece eğitim ticari ve sosyal alanlarıyla değil yanıbaşında yer alan  yemyeşil parklarıyla da dikkat çekiyor. Son dönem Kütahya’nın çehresini değiştiren birçok başarılı projeye imza attıklarını ve ‘Kütahya Modern’i yurtdışında da başarıyla tanıttıklarını  dile getiren Taneri; ‘ ‘Kütahya Modern ‘ projeleri bölgenin en uygun fiyatlı, en fazla sosyal alan çeşitliliğine ve yeşile sahip projeleridir.  ‘Kütahya Modern ‘de otururken aynı zamanda yanıbaşınızda konumlanan sosyal tüm olanaklardan faydalanabilirsiniz. Projelerle ilgili detaylı bilgiye sahip olmak ve…. örnek dairemizi görmek için herkesi satış ofisimize davet ederiz’ diye konuştu.


44 44 172 - 0 (274) 2314 88 49

www.kutahyamodern.com



Geri Dön