19 / 04 / 2024

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.



Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayını; Orman Bölge Müdürlüğü yeni idari binası inşaat çalışmalarını projelendirilen sahada yerinde inceledi. 


Orman Genel Müdürlüğünce arsa karşılığı 9.250 m2 kapalı alanı bulunan Orman Bölge Müdürlüğü binası inşaat çalışmaları ihaleyi alan şirket tarafından hızla sürerken, inşaat saltası Bölge Müdürü Adnan Kayım tarafından incelendi. Bölge Müdür Yardımcısı Muharnmed Çolak, Makine İkmal Şube Müdürü Şeref Özgür, Personel Şube Müdürü Mehmet Ali Demirtaş, Kütahya Orman İşletme Müdür Yardımcısı Murat Kavalcı'nın da hazır bulunduğu incelemelerde inşaat alanı gezildi ve bilgiler alındı. 


Kütahya'ya hakini bir yerde projelendirüen üışaat alanının temeli atılırken, temel atma töreninde kurban kesildi. Kazasız belasız bü- çalışma ortamı dilenirken, hayata geçirilen inşaat projesi ile; yapılacak yeni hizmet binasında Orman Genel Müdürlüğüne yakışır bir tesis ile Kütahyalı vatandaşlara hizmet vermesi hedefleniyor. "Küçük ve yetersiz gelen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasının yerine daha geniş bir alanda inşa edilen yeni idari bina ile daha rahat, temiz ve nezih bir ortamda personelimiz ile çalışacağız." diyen Bölge Müdürü Adnan Kayını, "Biz yeni idari binamız ile artık daha iyi şartlarda görevimizi yapacağız. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. Bunun memnuniyetini yaşıyoruz" dedi. 



Dumlupınar Gazetesi


Geri Dön