26 / 04 / 2024

Kütahya Simav Devlet Hastanesi 600 günden önce tamamlanacak!

Kütahya Simav Devlet Hastanesi 600 günden önce tamamlanacak!

Simav'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler sürüyor. 22. Dönem Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ziyarette bulundu.



SAĞLIK Bakanlığı tarafından Simav'a yapımı devam eden Devlet Hastanesi inşaatım inceleme ziyaretinde bulunanlara 22. Dönem Kütahya Milletvekili ve 62. Hükümette Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Erdem Cantimur da katıldı. AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Cüner ile yapağı ziyarette Sorumlu İnşaat Mühendisi Metin Karakuyu'dan bilgi alan Cantimur ve Cüner, çalışmaların hızlı gitmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. 


ŞİFA MERKEZİ OLACAK 

Hastane projesi üzerinde de İnşaat Mühendisi Karakuyu'dan bilgi alarak 260 araçlık açık oto parkları, kafeteryaları, 37 uzman doktor için poliklinik odaları ve geniş bekleme salonlarıyla, modem ameliyathaneleriyle sadece Simav'ın değil bölge halkına hizmet verecek bir hastaneden söz ettiğini belirten Abdullah Erdem Cantimur, "5 yüdızlı bir otel konforunda yapımı devam eden hastanemiz için Leylekkürü'nde ısrarımızda haklı olduğumuz, hastane bittiğinde çok daha iyi anlaşılacak, halkımız tarafından da görülecek" dedi. 


600 GÜNDEN ÖNCE TAMAMLANACAK 

İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Leylekkürü'nde devam eden Hastane inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. İhaleyi kazanan Özensan Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile RC İnşaat, Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adına kontrol mühendisi olarak görev yapan İnşaat Mühendisi Metin Karakuyu'dan bilgi alan Milletvekili Dağ, "Simav devlet Hastanesi için 600 gün inşaat süresi verilmiş. Bugün yetkililerde görüştüm ve 600 günden daha önce hastane inşaatım bitirecekleri bilgisini aldım. İnşallah hastane inşaatını verilen süreyi beklemeyerek en kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" diye konuştu. 


Star


Geri Dön