19 / 04 / 2024

Kütahya Tavşanlı Otel hizmete açıldı!

Kütahya Tavşanlı Otel hizmete açıldı!

Yapımı tamamlanan Tavşanlı Otel hizmete sunuldu. 2 firmanın ortak girişimi olarak dikkat çeken ve müşterilerine nezih bir ortam sunan Tavşanlı Otel 49 yatak kapasitesine sahip.



Açılış törenine katılan Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Arslan, ilçe nüfusunun her geçen gün arttığını söyleyerek konaklama hizmetleri için yapılan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi. Arslan “Şahin-Peker ortaklığı ile Tavşanlı’ya hizmet vermeye başlayan Tavşanlı Otel ilçemize hayırlı uğurlu olsun. 49 yatak kapasitesine sahip, 250 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği nezih bir restoranı bulunan otel sahiplerine bol kazançlar diliyorum” dedi. 



Hürriyet




Haber Bizim Tavşanlı Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yapımı tamamlanan Kütahya Tavşanlı Otel hizmete sunuldu. 2 firmanın ortak girişimi olarak dikkat çeken ve müşterilerine nezih bir ortam sunan Tavşanlı Otel 49 yatak kapasitesine sahip. 


Düzenlenen açılış törenine Ak Parti Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, İl Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Arslan, Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Eski Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, İl Genel Meclisi Başkan vekili Ramazan Aydemir ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Çetin katıldı. Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Arslaıı, ilçe nüfusunun her geçen gün arttığını söyleyerek konaklama hizmetleri için yapılan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi. Arslan "Şahin-Peker ortaklığı ile Tavşanlı'ya hizmet vermeye başlayan Tavşanlı Otel ilçemize hayırlı uğurlu olsun. 49 yatak kapasitesine sahip, 250 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği nezih bir restoranı buluııan otel sahiplerine bol kazançlar diliyorum" dedi. Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu açılışta yaptığı konuşmada ; " Açmış olduğumuz bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Bu inşaatın yapımını yakından takip ettim. Sık sık ne zaman açılacağını, nasıl gittiğini sordum. Biliyorsunuz 2015 yılında 2 defa seçim oldu. Bu yatırımları gerçekleştiren herkese minnettarız, bizlere yatırım yapmak isteyen herkezin önünde de hizmetkârız. Her geçen gün açılan yeni iş yerleri üe kaliteli iş gücü, nitelikli iş gücü ve memleketimize gelip yerleşenler oluyor. Bu işyerleri bütün kentimize katmadeğer oluyor "dedi. 


Bizim Tavşanlı


Geri Dön