26 / 04 / 2024

Kütahya Tavşanlı'nın çehresi değişiyor!

Kütahya Tavşanlı'nın çehresi değişiyor!

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Geleceği birlikte inşa ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizin çehresini değiştiriyoruz" dedi.



2009 yılında göreve geldiği günden itibaren geleceğin; büyüyen, ilerleyen 1 ve bir cazibe merkezi olacak Tavşanlı'yı inşa etmek için gayret sarf ettiklerini kaydeden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Geleceği birlikte inşa ediyoruz" dedi. "Hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizin çehresini değiştiriyoruz" diyen Başkan Güler, "Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Dev bütçeli yatırımlarla şehrin ihtiyaçlarına uzun vadeli çözümler üretiyoruz" diye konuştu. 



YASAM STANDARTINI YÜKSELTİYORUZ 


"İlçe genelinde önem verdiğimiz çalışmaların en önemlilerini; kaynağından içme suyu, atık su antma tesisi, yeni terminal binası, hemzemin geçitlerin olduğu bölgeye araç üst ve yaya alt geçit projesi, bedesten, Ada Mesireliği ve Göbel Termal Tesisleri olarak sıralayabiliriz" şeklinde konuşan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, çalışmalarını şu sözlerle özetledi: "Hizmetlerimizde ana rotamız vatandaş odaklı olmasıdır. Halkımızın da görüşlerini alarak ilçemizdeki yaşam standartını her geçen gün bir üst seviyeye taşıyoruz. Bu çalışmalanmızda bize destek olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yüdınm'ın nezdinde Hükümetimize, fahri hemşehrimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na ve Milletvekilimiz Vural Kavuncu'ya teşekkür ediyorum." 




Star


Geri Dön