28 / 03 / 2024

Kütahya TOKİ sakinleri asfalta kavuştu!

Kütahya TOKİ sakinleri asfalta kavuştu!

Kütahya 'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel İdaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu.




Kütahya'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel İdaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu. 

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Kütahya İl Özel İdare Müdürlüğüne ait ekiplerin ortaklaşa gerçekleştirdikleri asfaltlama çalışması bölgede eğitim gören 2 bin 500 dolayındaki üniversite öğrencisi ile 2 bin dolayındaki  TOKİ  konutlarında ikamet eden mahalle sakinlerini sevindirdi.Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Simav'ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan yıllardır ihmal edilen 3 kilometrelik stabilize yolun Kütahya İl Özel İdaresinin de desteği ile asfalta kavuşmasının mahalle sakinleri ve öğrenciler kadar kendilerini de memnun ettiğini bildirdi. 

Simav'ın çözüm bekleyen sorunlarını belediye ve devletin imkanlarını kullanarak en kısa sürede çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Özkan, "Çalışmalarımız önceden belirlenen bir plan ve proje kapsamında başka bölgelerde de devam ediyor. Belediyemize bu kapsamda destek sağlayan Kütahya İl Özel İdaresine gönülden teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. 


YAZIN TOZDAN KIŞINDA ÇAMURDAN KURTULDULAR

 TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar ile bölgede eğitim veren Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören öğrenciler asfaltlama çalışmasıyla kendilerini yazın tozdan kışında çamurdan kurtaran Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ı önümüzdeki günlerde makamında ziyaret ederek teşekkür edeceklerini bildirdi. 


Haber Vaktim


Geri Dön